Hírek
Víz oldottanion-tartalmának meghatározása

A magyar nyelven megjelent MSZ EN ISO 10304-4:2022 Vízminőség. Oldott anionok meghatározása ionkromatográfiás módszerrel. 4. rész: Klorát, klorid és klorit meghatározása gyengén szennyezett vízben (ISO 10304-4:2022) szabvány – többek között – az ivóvíz, a nyersvíz, vagy a fürdők/uszodák medencevize klorát, klorid és klorit tartalmának meghatározási módszerét írja le. A szabványsorozat többi része is (MSZ EN ISO 10304-1:2009, MSZ EN ISO 10304-3:1999) elérhető magyar nyelven.


A LOGOSZ IT Services Kft. – az MSZT új ügyfele – minőségirányítási rendszerének tanúsítása

A 2013-ban alapított Logosz IT Services Kft. minőségirányítási rendszerének alkalmazási területe: integrált informatikai rendszerek tervezése, fejlesztése, szállítása, telepítése és üzemeltetése. Az MSZT nemzeti (MSZT-) és nemzetközi (IQNET-) tanúsítványok kiadásával ismerte el, hogy a Kft. minőségirányítási rendszere megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány szerinti követelményeknek.


A Veolia Magyarország cégcsoport újabb hat tagja antikorrupciós irányítási rendszerének tanúsítása

A Veolia Energia Magyarország Zrt. 2021 júniusában, Magyarországon az elsők között tanúsíttatta antikorrupciós irányítási rendszerét az MSZ ISO 37001:2019 szabvány szerint. 2022-ben a cégcsoport további hat tagja vezette be az antikorrupciós irányítási rendszert, amelyek szabványnak való megfelelőségét az MSZT a nemzeti (MSZT-) és a nemzetközi (IQNET-) tanúsítványok kiadásával ismerte el.


Magyar nyelvű szabványok

Tekintse meg a legfrissebb magyar nyelvű szabványok listáját!

Közlemények

Tekintse meg a szabványokkal kapcsolatos legfontosabb közleményeket!

Helyesbítések

Tekintse meg a szabványok helyesbítéseit!

Webáruház

Vásároljon nemzeti szabványt kényelmesen, gyorsan és egyszerűen!

Szabványkönyvtár

Olvassa a teljes magyar szabványállományt online!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Rendszerszabványok