Üdvözöljük az MSZT webáruházban!

A webáruházban szabványt keresni a jobb oldalon lévő szabványkeresővel lehet.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk 2021. 12. 23. és 2022. 01. 03. között zárva tart, ügyintézésre nincs lehetőség! Ennek megfelelően az utolsó postanap 2021. 12. 21. A Webáruház karbantartás miatt 2021. 12. 23. 9 órától 2022. 01. 03. 14 óráig nem lesz elérhető!

Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét! Köszönjük türelmüket és megértésüket!

Tisztelt Ügyfeleink!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, az Online Szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézéshez létrehozott telefonszám: +36-30/619-7119. A telefonszám munkaidőben rendelkezésükre áll abban az esetben, ha Önök új előfizetők, meglévő előfizetésüket meghosszabbítani/megújítani szeretnék, ha adatmódosítás szükséges, illetve a kiállított díjbekérővel/számlával kapcsolatban van kérdésük. Amennyiben technikai/informatikai jellegű a megkeresés, továbbra is az Online Hibabejelentő áll az Önök rendelkezésére!

Tisztelt Ügyfeleink!

A bankkártyás fizetés és az elektronikus fájlformátumban történő rendelés esetén, rajtunk kívülálló okok miatt, nem automatikusan történik a rendelés visszaigazolása és teljesítése. Jelenleg csak munkaidőben (H–CS: 8.00–16.30, P: 8.00–14.00) tudjuk azokat teljesíteni, a megrendelések sorrendjében, ezért az ügyintézés több időt vesz igénybe. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Bejelentkezés

Felhasználói név:
Jelszó:
Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük a Magyar Szabványügyi Testület webáruházában, amely létrejöttét a felgyorsult 21. század igénye indokolta. Alapvető célkitűzésünk volt a fejlesztési munkában, hogy az a program, ami az adatkezelést végzi, a lehető legjobban megfeleljen a vásárlói igényeknek. Ha oldalaink böngészése közben előfordul hiányosság, kérjük türelmét és megértését és kérjük hogy jelezze! Segítségét előre is köszönjük!

Reméljük, a továbbiakban rendszeres látogatónk és vásárlónk lesz!

Üdvözlettel:
Az MSZT összes munkatársa

 

Vásárlási információ

Tudnivalók

Útmutató

Szerzői jogok

Az elektronikus formában forgalmazott szabványok használati feltételei

FELHÍVÁS!

Webáruházunk használatával kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat:

1.) E-mailen keresztül csak abban az esetben van módunk a szabványrendelésüket teljesíteni, ha a megrendelt szabvány terjedelme a beállított határértéket (5MB) nem lépi túl, és a vételárat a megrendeléskor bankkártyás fizetéssel kiegyenlítették.
Átutalással történő fizetésre csak cégeknek van lehetősége, külön szerződés megkötésével.

2.) Bankkártyás fizetéskor a számlát a megadott címre postai úton küldjük meg.

Magyar Szabványügyi Testület

Információ a jelenleg forgalmazott termékcsoportokról:
Magyar szabványok (Szabványkatalógus)

Az MSZT webáruházában csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak!

A Terméklistán a termék mellett a Részletek vagy a Kosárba feliratú gombra kattintva, a kiegészítő jellemzők megadása után (szállítási mód, mennyiség/felhasználói helyszám) a vásárolt termék betehető a Kosár-ba (ahonnan a későbbiekben bármikor ki is vehető).
A megrendelés csak a Kosár-ból indítható. A számlázási, szállítási és fizetési adatok megadása után a vásárlási feltételek elfogadásával válik teljessé a rendelés majd az elküldés.

A vásárolt termék ellenértéke három módon egyenlíthető ki:

  • utánvéttel (csak postai szállítás esetén),
  • cégek esetén (külön szerződéssel) banki átutalással,
  • bankkártyával a megrendelés leadásának pillanatában.

 

Az MSZT webáruház a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. által biztosított bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. Az Ön kártyaadatait az információáramlás alatt 128 bites SSL-titkosítás védi, amennyiben az Ön által használt böngészőprogram ezt támogatja (legalább Explorer 5 vagy Netscape 4.7 verziók). Amennyiben az Ön böngészője az SSL-titkosítást nem támogatja, úgy ezen internetes bolt/áruház bankkártyás fizetési megoldását nem tudja használni.