Minőségirányítási rendszerek (MIR) tanúsítása az MSZ EN ISO 9001:2015 szerint

A rendkívül erős helyi és nemzetközi verseny egyre inkább arra kényszerítette és ma is kényszeríti a vállalatokat, hogy minőségi termékeket állítsanak elő, továbbá az egész vállalatra és annak működésére kiterjedjen a minőség elve.

A minőségirányítási rendszer biztosítja a cégen belüli folyamatok áttekinthetőségét és a tevékenységek észszerű dokumentálhatóságát, valamint a folyamatszemléletű megközelítés alapján lehetővé teszi a folyamatok napi irányíthatóságát, felügyeletét a folyamatokhoz tartozó kritériumok meghatározásával.

Továbbá elősegítik a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettség növekedését, a vevői igényeknek való magasabb szintű megfelelést.

Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványon alapuló rendszer alkalmazása támogatja a szervezet környezetével és céljaival kapcsolatos kockázatok és lehetőségek kezelését.  Mindezek mellett az irányítási rendszerek azonos szerkezetének köszönhetően jelentősen egyszerűsödött a gazdasági szereplők számára az integrált rendszerek kialakítása és működtetése.

 A minőségirányítási rendszer olyan egységes iránymutatást jelent, amely a vállalkozás méretétől, tevékenységétől, működésétől függetlenül alkalmazható a gazdasági szektor bármely területén, mind a vállalkozási szférában, mind a közigazgatásban, a kormányzati szervek, nonprofit szervezetek működésében egyaránt.

A nemzetközi gyakorlatban és egyezmények alapján egy vállalati minőségirányítási rendszert akkor tekintenek megfelelőnek és elfogadottnak, ha az adott szabványnak való megfelelőségét független, a szakterületen magas szintű minősítéssel rendelkező és a megfelelő módon feljogosított tanúsító szervezet értékeli.

Mit kell tennie, ha ügyfelünk szeretne lenni?

Ha érdekli ajánlatunk, elérhetőségeinken minden információt megkap tanúsítási menedzsereinktől, s ha elhatározása egyértelmű, kérjük, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, majd juttassa el hozzánk. Örömmel üdvözöljük ügyfeleink között, és válaszul egy testre szabott ajánlatot küldünk.

Kérdéseivel keressen bizalommal bennünket!

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot online!

Kapcsolat

Kéki Zsuzsanna
06-1-456-6929

Szamosiné Dávid Izabella
06-1-456-6933

Tanúsítás lépései

Tekintse meg, hogyan dolgozunk!

Általános Szerződési Feltételek