Vegyen részt az MSZT-Akadémia képzésein, szakmai fórumain és fejlessze tudását!

Napjainkban folyamatosan ügyelnünk kell arra, hogy megfelelő és korszerű szakmai ismeretekkel rendelkezzünk, fenntartva ezáltal versenyképességünket. Képzéseinket a nemzetközi szabványügyi szervezetek (ISO, IEC) szabványainak és a minőségirányítási rendszerek terminológiájának, továbbá a szabványkövetelmények figyelembevételével készítjük elő és szervezzük meg, így a képzéseinken részt vevők hiteles, nemzetközi forrásokon alapuló tananyagokból és segédletekből tanulhatnak. Válasszon képzéseink, szakmai fórumaink közül, bővítse hatékonyan szakmai tudását!

Az MSZT-Akadémia Képzések menüpont alatt megtekinthető az MSZT teljes képzési kínálata, a 2023. II. félévi tervezett időpontokkal.

Szíves figyelmébe ajánljuk az alábbi, hamarosan induló képzéseinket, szakmai fórumainkat:

Sikeres vizsga esetén megszerezhető: az MSZT által kiállított – Minőségügyi belső auditor – oklevél, valamint a nemzetközi elismerést adó, angol nyelvű – IQNET ISO 9001 Internal Auditor – .

A képzés időtartama: 3 nap (24 óra) + vizsga.

Részvételi díj: 112 000 Ft/fő + áfa, vizsgadíj nélkül: 96 000 Ft/fő + áfa.

Jelentkezési lap

  • 2023. október 13-ra meghirdetett Az irányítási rendszerek aktualitásai című képzésünk célja az irányítási rendszerek kiépítésében, működtetésében, fejlesztésében, ellenőrzésében és auditálásában részt vevők felkészítése az irányítási rendszerekkel (IR) kapcsolatos szabványok változásaira, sikeres alkalmazására. Az összevont IR szinten tartó képzést elsősorban MIR/KIR/MEBIR/EgIR rendszermenedzserek, auditorok, belső auditorok és megbízottak számára ajánljuk.

A képzés időtartama: 1 nap (6 óra). Részvételi díj: 37 000 Ft/fő + áfa.

Jelentkezési lap

  • A meghirdetetthez képest új időpontban a 2023. október 24–25-re és 30–31-re tervezett Energiagazdálkodási rendszermenedzser (EgIR RM) képzésünk, az MSZ EN ISO 50001:2019 alapján.

A képzés időtartama: 4 nap (32 óra) + vizsga.

Részvételi díj: 170 000 Ft/fő + áfa, vizsgadíj nélkül: 125 000 Ft/fő + áfa.

Jelentkezési lap

Sikeres vizsga esetén megszerezhető: az MSZT által kiállított – Energiagazdálkodási belső auditor – oklevél, valamint a nemzetközi elismerést adó, angol nyelvű – ISO 50001 Internal Auditor – IQNET-oklevél.

A képzés időtartama: 3 nap (24 óra) + vizsga.

Részvételi díj: 112 000 Ft/fő + áfa, vizsgadíj nélkül: 96 000 Ft/fő + áfa.

Jelentkezési lap


Az MSZT 2023. október 26-án szakmai fórumot szervez „PSZICHOLÓGIAI EGÉSZSÉG ÉS BIZTONSÁG A MUNKAHELYEN” címmel, ahol az érdeklődők részletesebben is megismerhetik a magyar nyelven, 2023 júliusában megjelent MSZ ISO 45003:2023 A munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítása. Pszichológiai egészség és biztonság a munkahelyen. Irányelvek a pszichoszociális kockázatok kezeléséhez szabványt, valamint az aktuális munkavédelmi szabályozási környezetet.

A fórum helyszíne: az MSZT székháza (1082 Budapest, Horváth Mihály tér 1.), I. emelet, Ybl Miklós terem.

Részvételi díja: 15 000 Ft/fő + áfa.

A szakmai fórum részletes napirendje

Jelentkezési lap a szakmai fórumhoz

Szabványmegrendelő lap

 


Az MSZT és a MAHEG közös rendezésében 2023. november 9-én (csütörtökön) 10:00 és 15:00 óra között szakmai fórumot szervez Fémek hegesztési munkarendi előírása (WPS) címmel.

A fórum helyszíne: az MSZT székháza (1082 Budapest, Horváth Mihály tér 1.), igény esetén online részvétel is lehetséges.

Részvételi díja: 20 000 Ft/fő + áfa, MSZT-tagvállalatoknak és MAHEG-tagoknak: 15 000 Ft/fő + áfa.

A szakmai fórum tervezett programja

Jelentkezési lap a szakmai fórumhoz

Szabványmegrendelő lap a szakmai fórumhoz

 

Képzéseinkről, szakmai fórumainkról bővebb információ honlapunkon az MSZT-Akadémia menüpont alatt a képzés/fórum adatlapján található.

Jelentkezéseiket az oktatas@mszt.hu e-mail-címre várjuk!

 

Szabó József
2023. október