Vagyongazdálkodási irányítási rendszerek tanúsítása az MSZ ISO 55001:2015 szerint

A vagyongazdálkodás koordinálja egy szervezet pénzügyi, működési, karbantartási, kockázati és egyéb eszközökhöz kapcsolódó tevékenységeit, amellyel jelentősen hozzájárul a gazdasági eredményesség és teljesítmény növeléséhez. A szervezeti célok sikeres eléréshez szükséges a különböző folyamatok magasabb szintű összehangolása.

A vagyongazdálkodási irányítási rendszer egy megbízható keretet nyújt a szervezetek számára az eszközkezelési politikák, célok és folyamatok meghatározásához és megkönnyíti a stratégiai célok elérését.

Az MSZ ISO 55001:2015 szabvány egy jól felépített, hatékony és eredményes eljárást tesz lehetővé az eszközökhöz kapcsolódó költségek és kockázatok kezelése révén, hogy elősegítse egy szervezet folyamatos fejlesztését és értékteremtését. Mindezek mellett, az irányítási rendszerek azonos szerkezetének köszönhetően jelentősen leegyszerűsödött a gazdasági szereplők számára az integrált rendszerek kialakítása és működtetése.

A vagyongazdálkodási rendszer olyan egységes iránymutatást jelent, amely a vállalkozás méretétől, tevékenységétől, működésétől függetlenül alkalmazható a gazdasági szektor bármely területén, mind a vállalkozási szférában, mind a közigazgatásban, a kormányzati szervek és a nonprofit szervezetek működésében egyaránt.

A nemzetközi gyakorlatban és egyezmények alapján egy vállalati irányítási rendszert akkor tekintenek megfelelőnek és elfogadottnak, ha az adott szabványnak való megfelelőségét független tanúsító szervezet értékeli.

Mit kell tennie, ha ügyfelünk szeretne lenni?

Ha érdekli ajánlatunk, elérhetőségeinken minden információt megkap tanúsítási menedzsereinktől, s ha elhatározása egyértelmű, kérjük, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, majd juttassa el hozzánk. Örömmel üdvözöljük ügyfeleink között, és válaszul egy testre szabott ajánlatot küldünk.

Kérdéseivel keressen bizalommal bennünket!

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot online!

Kapcsolat

Kéki Zsuzsanna
06-1-456-6929

Szamosiné Dávid Izabella
06-1-456-6933

Tanúsítás lépései

Tekintse meg, hogyan dolgozunk!

Általános Szerződési Feltételek