Üzletmenet-folytonossági irányítási rendszerek (ÜMFIR) tanúsítása az MSZ EN ISO 22301:2020 szerint

Az elárasztások (flood-ok), a kibertámadások, az informatikai meghibásodások, az ellátásilánc-problémák, a pandémiás veszélyhelyzetek vagy a képzett személyzet elvesztése csak néhány lehetséges veszély, mely negatív hatással van a szervezet zökkenőmentes működésére. Ha nem kezelik őket hatékonyan, akkor zavart vagy akár üzleti kudarcot okozhatnak.

Az ISO 22301 szabvány a világ első nemzetközi szabványa a hatékony üzletmenet-folytonossági tervek, rendszerek és folyamatok végrehajtására és karbantartására. Egyesíti a legjobb nemzetközi gyakorlatokat, hogy segítse a szervezeteket hatékonyan reagálni a zavarokra és helyreállni.

Az ISO 22301 szabvány minden szervezetre alkalmazható, méretétől, iparától vagy üzleti jellegétől függetlenül. Segítségével a több telephellyel vagy divízióval rendelkező vállalatok az egész szervezetben ugyanazon következetes megközelítésre támaszkodhatnak. A szabvány az ISO magas szintű struktúráján (HLS) alapul, igazodik számos más nemzetközileg elismert irányítási rendszerszabványhoz, mint például az ISO 9001 (minőségirányítás), az ISO 14001 (környezetközpontú irányítás) és az ISO 27001 (információbiztonság-irányítás).

További előnyök:

  • Bizalomkeltés az ügyfelek, a beszállítók és más érdekelt felek számára.
  • A vállalkozás jobb megértése a kritikus kérdések és a sebezhetőség területeinek elemzése révén.
  • Javuló üzleti teljesítmény és szervezeti rugalmasság.
  • Könnyen integrálható más irányítási rendszerszabványokkal.

Az ISO 22301 szabvány egyértelmű és részletes képet ad a szervezet működéséről, értékes betekintést nyújt a stratégiai tervezéshez, a kockázatkezeléshez, az ellátási lánc menedzsmentjéhez, az üzleti átalakításhoz és az erőforrások kezeléséhez.

A nemzetközi gyakorlatban és egyezmények alapján egy vállalati irányítási rendszert akkor tekintenek megfelelőnek és elfogadottnak, ha az adott szabványnak való megfelelőségét független tanúsító szervezet értékeli.

Mit kell tennie, ha ügyfelünk szeretne lenni?

Ha érdekli ajánlatunk, elérhetőségeinken minden információt megkap tanúsítási menedzsereinktől, s ha elhatározása egyértelmű, kérjük, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, majd juttassa el hozzánk. Örömmel üdvözöljük ügyfeleink között, és válaszul egy testre szabott ajánlatot küldünk.

Kérdéseivel keressen bizalommal bennünket!

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot online!

Kapcsolat

Kéki Zsuzsanna
tel.: 06-1-456-6929

Szücs Viktor
tel.: 06-1-456-6983

Biacsi Levente
tel.: 06-1-456-6930

Tanúsítás lépései

Tekintse meg, hogyan dolgozunk!

Általános Szerződési Feltételek