Létesítménygazdálkodási rendszerek tanúsítása az MSZ EN ISO 41001:2018 szerint

A létesítménygazdálkodás több olyan területet foglal magába, amely jelentősen hozzájárul egy szervezet gazdasági eredményességéhez és teljesítményéhez. Alapvetően befolyásolja a szervezetet, a dolgozók közérzetét és a szervezet működésének hatékonyságát az általa irányított és nyújtott szolgáltatásokon keresztül.

A létesítménygazdálkodási szervezeteknek közös elvekkel, kifejezésekkel és fogalmakkal kell kommunikálniuk egymással és az érdekelt felekkel, egy globális versenykörnyezetben.

A létesítménygazdálkodási rendszer egy megfelelő alapot nyújt ahhoz, hogy egy szervezet létesítménygazdálkodása értékelhető és mérhető legyen, ezáltal hosszú távon elősegítse annak hatékony és eredményes működését.

Az MSZ EN ISO 41001:2018 szabvány célja a minőségi színvonal növelése, a szolgáltatások jobb összehangolása, a kommunikáció erősítése és a termelékenység ösztönzése. Mindezek mellett, az irányítási rendszerek azonos szerkezetének köszönhetően jelentősen leegyszerűsödött a gazdasági szereplők számára az integrált rendszerek kialakítása és működtetése.

A létesítménygazdálkodási rendszer olyan egységes iránymutatást jelent, amely a vállalkozás méretétől, tevékenységétől, működésétől függetlenül alkalmazható a gazdasági szektor bármely területén, mind a vállalkozási szférában, mind a közigazgatásban, a kormányzati szervek és a nonprofit szervezetek működésében egyaránt.

A nemzetközi gyakorlatban és egyezmények alapján egy vállalati irányítási rendszert akkor tekintenek megfelelőnek és elfogadottnak, ha az adott szabványnak való megfelelőségét független tanúsító szervezet értékeli.

Mit kell tennie, ha ügyfelünk szeretne lenni?

Ha érdekli ajánlatunk, elérhetőségeinken minden információt megkap tanúsítási menedzsereinktől, s ha elhatározása egyértelmű, kérjük, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, majd juttassa el hozzánk. Örömmel üdvözöljük ügyfeleink között, és válaszul egy testre szabott ajánlatot küldünk.

 

Kérdéseivel keressen bizalommal bennünket!

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot online!

Kapcsolat

Kéki Zsuzsanna
06-1-456-6929

Szamosiné Dávid Izabella
06-1-456-6933

Tanúsítás lépései

Tekintse meg, hogyan dolgozunk!

Általános Szerződési Feltételek