A vasúti szervezetek üzleti irányítási rendszerének (VIR) tanúsítása az MSZ ISO/TS 22163:2017 szerint

Az ISO 9001 megjelenése óta egyre több olyan egyéb speciális minőségirányítási rendszerszabvány kerül kidolgozásra, amely az ISO 9001-en alapul és további szakmaspecifikus követelményt tartalmaz.  

 

Az MSZ ISO/TS 22163:2017 a vasúti ágazatban specifikus minőségirányítási rendszerkövetelményeket határoz meg, így alkalmazható a vasútiparral kapcsolatos termékek teljes szállítói láncában a tervezési és fejlesztési, a gyártási és karbantartási tevékenységekre (kivéve a vasúti szállítást). Kiemelten kezeli a szállítói láncban a folyamatos fejlesztés biztosítását, a hibamegelőzést és a hibacsökkentést, valamint a termékminőség javítását és fenntartását, beleértve annak biztonsági szempontjait is.

A minőségirányítási rendszer olyan egységes iránymutatást jelent, amely a vállalkozás méretétől, tevékenységétől, működésétől függetlenül alkalmazható a gazdasági szektor bármely területén.

A minőségirányítás alkalmazásának a vasúti iparágban egyetlen végcélja lehet, a jobb és biztonságosabb vasúti közlekedés megteremtése.

 

A nemzetközi gyakorlatban és egyezmények alapján egy vállalati irányítási rendszert akkor tekintenek megfelelőnek és elfogadottnak, ha az adott szabványnak való megfelelőségét független tanúsító szervezet értékeli.

 

Mit kell tennie, ha ügyfelünk szeretne lenni?

Ha érdekli ajánlatunk, elérhetőségeinken minden információt megkap tanúsítási menedzsereinktől, s ha elhatározása egyértelmű, kérjük, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, majd juttassa el hozzánk. Örömmel üdvözöljük ügyfeleink között, és válaszul egy testre szabott ajánlatot küldünk.

Kérdéseivel keressen bizalommal bennünket!

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot online!

Kapcsolat

Kéki Zsuzsanna
06-1-456-6929

Szamosiné Dávid Izabella
06-1-456-6933

Tanúsítás lépései

Tekintse meg, hogyan dolgozunk!

Általános Szerződési Feltételek