Felhívás Tanúsított Partnereink számára biztosított online tájékoztatóra való jelentkezésre  a KAPTáR fájlmegosztó rendszer 2024. január 1-jei bevezetésével és a felhasználói információkkal kapcsolatosan

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az MSZT Tanúsítási Titkársága felelős tanúsítóként az audit folyamatainak támogatására bevezette a KAPTáR privát felhő alkalmazást.

 

Az alkalmazás részét képezi a Fájlkezelő, mely a nagy méretű fájlok biztonságos megosztására és tárolására szolgál meghatározott felhasználók között. Előnye, hogy fizikailag nem terheli az informatikai rendszert és biztonságosabb adatátvitelt biztosít a kliensek között.

 

A kor elvárásainak figyelembevételével a szervezeti információk biztonságos átadására kétlépcsős azonosítást alkalmazunk.

A kétlépcsős azonosításhoz az MSZT a Synology által támogatott telefonos applikáció használatát várja felhasználóitól.

 

2024. január 1-től az MSZT Tanúsítási Titkársága részére a tanúsított ügyfelek által csak ezen a felületen küldhetők be dokumentumok (pl. dokumentációk, helyesbítés), továbbá az MSZT a tanúsítási eljáráshoz kapcsolódó dokumentumokat is ezen a felületen fogja elérhetővé tenni.

 

A KAPTáR zökkenőmentes bevezetése érdekében szeretnénk online tájékoztatót (MS Teams) szervezni tanúsított ügyfeleink számára, hogy bemutathassuk a felületet, és lehetőséget adjunk partnereinknek, hogy feltegyék kérdéseiket.

 

Amennyiben szeretnének részt venni az online képzésen, az alábbi három időpont közül tudnak választani:

- 2023. november 16.

- 2023. november 23.

- 2023. december 7.

 

Kérjük, hogy a választott időpontról jelezzenek vissza e-mailben a tanúsított ügyfél megnevezésével az m.tod@mszt.hu címre, hogy az online képzésről megküldhessük a meghívó linkjét.

 

Bízunk abban, hogy az átállás a kezdeti nehézségek után problémamentesen zajlik majd.

 

 

Kérdés esetén keresse kollégánkat bizalommal:
 

Tod Marianna

titkárnő

Tel: +36 1 456-6928

 

 

m.tod@mszt.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!