IQNET-nap 2023

Hagyományosan november 11-én, az MSZT és a világ számos pontján működő IQNET-partnerek együtt ünneplik az IQNET-hálózat jelentőségét a megfelelőségértékelő közösség számára.

Az IQNET – Megfelelőségértékelő Testületek Nemzetközi Hálózata – 1990 óta működik, mára 39 tanúsító partnerszervezetre nőtt, és együttesen több mint 400 irodából nyújt megfelelőségértékelési szolgáltatásokat, több mint 55 000 fős csapat hozzáértő és elkötelezett munkája révén. Ezek az IQNET-partnerek hangsúlyos szerepet töltenek be régiójukban, és az IQNET-en keresztül együttesen a tanúsító testületek legkiterjedtebb és legelismertebb hálózatát képviselik. A helyi szakértelmet a globális tapasztalatokkal és elismeréssel ötvözve az IQNET egyike annak a meglehetősen kevés szervezetnek, amely proaktív politikákat és gyakorlatokat alakít ki az akkreditáció, a szabványosítás, a rendszerfejlesztés és a minőségi infrastruktúra területén.

Az IQNET partnere Magyarországon az MSZT – 1998 óta a szervezet teljes jogú tagja –, mely professzionális, megbízható és felelősségteljes szolgáltatásokat nyújt 25 éve.

Az IQNET által jóváhagyott rendszerek tanúsítása esetén ügyfeleink az MSZT nemzeti címeres tanúsítványával együtt IQNET-okiratot is kapnak és bekerülnek az IQNET regisztrált szervezeteinek adatbázisába. Exkluzív előnyként ez az elismerési nyilatkozat lehetővé teszi, hogy tanúsításunkat világszerte elismerjék. Az MSZT tanúsítási emblémája az IQNET elismert tanúsítási jelével együtt ügyfeleink üzletét is egyenrangúvá teszi a nemzetközi szereplőkéivel.

 

A globális elismertség és az egyedülálló helyi partneri tapasztalat kombinálásával érdemeljük ki a bizalmat!

IQNET-partnerek közös ünnepi videója: IQNET Day

 

Az INTECO Costa Rica IQNET Day Poszter-díjas alkotása

 

Forrás: IQNET Day 2023

 

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!