Kiemelkedően magas számú magyar pályamű a Nemzetközi Környezetvédelmi Gyermekrajzversenyen

 

A JQA japán tanúsító szervezet a svájci székhelyű IQNET-tel (Megfelelőségértékelő Testületek Nemzetközi Hálózata) közösen – hagyományt teremtve – 2023-ban, immáron huszonharmadik alkalommal hirdette meg a Nemzetközi Környezetvédelmi Gyermekrajzversenyt a 7–15 éves korosztály számára, az UNICEF Tokyo Iroda támogatásával. A verseny célja a gyermekek nevelése a környezet szeretetére és védelmére. A verseny magyarországi meghirdetésében és promotálásában a Magyar Szabványügyi Testület – az IQNET teljes jogú tagjaként – ahogy minden évben, így 2023-ban is örömmel működött közre.

A versenyre 83 országból és régióból regisztráltak összesen 9947 pályamunkával. Magyarországról is évről évre egyre több rajzpályázat érkezik be a japán versenyirodához, idén 1453 db rajzzal a második legtöbb rajzpályázatot benyújtott ország lettünk.

A 23. JQA Nemzetközi Környezetvédelmi Gyermekrajzverseny döntőjét (a zsűrizést) 2023. június 15-én tartották.

Azok a rajzok, amelyek a legjobban kifejezték a rajzverseny témáját („Örömteli idők az emberek és a természet számára”), díjazásra kerültek a szigorú és tisztességes zsűrizési folyamat eredményeképpen.

Örömmel közöljük, hogy az idei díjazottak között ismét több magyar gyermek is szerepel.

A nemzetközi szekció első helyezettjei között hat magyar kislányt (8, 13, 14, 15 és két 10 éves) köszönthetünk, a nemzetközi szekció említésre méltó kategóriájában pedig két magyar kislány (10 és 15 évesek) rajzát díjazták. Az eredményekről és a nyertes munkákról bővebben a következő weboldalon olvashatnak: https://childrens-drawing.com/drawing/pic/23_booklet.pdf

 

Szívből gratulálunk minden nyertesnek!

Magyar Szabványügyi Testület

Forrás: https://childrens-drawing.com/en

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban, kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

 

2023. szeptember

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!