Aranyoklevél kiadása a Flow-Cont Intelligens Mérő- és Szabályozóberendezéseket Fejlesztő Kft. részére minőségirányítási rendszerének működtetésére

A Magyar Szabványügyi Testület aranyoklevelet adományozott a Flow-Cont Intelligens Mérő- és Szabályozóberendezéseket Fejlesztő Kft.-nek minőségirányítási rendszerével kapcsolatos elkötelezettségének elismeréseként. Aranyoklevelet azok a szervezetek kaphatnak, amelyek irányítási rendszerüket eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat legalább 12 éven keresztül tartják fenn a Magyar Szabványügyi Testületnél.

Az aranyoklevelek adományozásával az MSZT célja, hogy köszönetet mondjon az elkötelezett szervezeteknek, és ösztönözze minden tanúsított ügyfelét arra, hogy a változó körülményekhez igazodva fokozzák az irányítási rendszerek eredményességét.

A Flow-Cont Kft. 1988-ban alakult elsősorban ipari mérőberendezések fejlesztésére és az új, korszerű mérőeszközök üzemi alkalmazásának segítésére, valamint a sikeres fejlesztési eredmények ipari méretű bevezetésére. Az állandó intenzív fejlesztő munkának és a rugalmas, piacérzékeny vállalkozói üzletpolitikának köszönhetően már 1992-re a hazai mérőrendszer-kínálati piac ismert résztvevője lett.

A minőség garantálása érdekében 2002-ben bevezették az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszert, amelyet a kezdetek óta tanúsíttatnak a Magyar Szabványügyi Testületnél.

 

A cég minőségirányítási rendszerének tanúsított alkalmazási területe:

Intelligens mérő- és szabályozóberendezések tervezése, fejlesztése, kivitelezése, üzembe helyezése, karbantartása, valamint mérőműszerek kalibrálása és ellenőrzése.

A szervezet irányítási rendszerének okirat-megújító auditján a Magyar Szabványügyi Testület felkészült auditora erősségként az alábbi megállapításokat rögzítette:

  • A vezetőség elkötelezettsége, a munkatársak szakértelme.
  • Az érdekelt felek igényeinek felmérése.
  • A kockázatokkal és lehetőségekkel kapcsolatos tevékenységek, valamint az elemzési eredmények felhasználása.
  • Kiemelkedően jó – ügyvezető által kidolgozott – módszer a beszállítók, alvállalkozók értékelésére.
  • A dokumentált információk kezelése, gyors visszakereshetőség.
  • Belső audit.
  • Vezetőségi átvizsgálás és részletes, alapos évértékelő ügyvezetői beszámoló.

Az MSZT ezúton is gratulál a Flow-Cont Intelligens Mérő- és Szabályozóberendezéseket Fejlesztő Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres okirat-megújító audithoz, és további eredményes munkát kíván minőségirányítási rendszere működtetéséhez és fejlesztéséhez.

 

Aranyoklevél

Források:

  1. 2023. évi auditjelentés
  2. A cég honlapja: http://www.flowcont.hu/index.html

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928;
cert@mszt.hu

2023. április

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!