A Veolia Magyarország cégcsoport további hat tagjával bővült az MSZT antikorrupciós irányítási rendszertanúsítási ügyfélköre

A Veolia Energia Magyarország Zrt. 2021 júniusában, Magyarországon az elsők között tanúsíttatta antikorrupciós irányítási rendszerét az MSZ ISO 37001:2019 szabvány szerint. Ezt követően a társaság fontos céljául tűzte ki, hogy a cégcsoport további jelentős szervezetei is megszerezzék az antikorrupciós irányítási rendszer tanúsítványt.

 

2022-ben a Pannon Hőerőmű Zrt., a PANNONGREEN Kft., a Pannon-Hő Kft., a Budapesti Erőmű Zrt., a Szegedi Vízmű Zrt., valamint az Energia-pro Zrt. vállalatok eredményesen vezették be az új antikorrupciós irányítási rendszert és a sikeres tanúsító auditokat követően az auditorok javaslatai alapján 2022 decemberében a Magyar Szabványügyi Testület kiadta a vállalatok részére a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNET-tanúsítványokat.

 

Az MSZT Tanúsítási Titkársága két szakaszban, felkészült auditorokkal végezte el az antikorrupciós irányítási rendszerek tanúsítási auditjait.

Tanúsított szervezet neve

Tanúsított alkalmazási terület

Pannon Hőerőmű Zrt.

Ipari és kommunális hőenergia-termelés. Erőmű berendezések karbantartása, javítása és üzemeltetése.

PANNONGREEN Kft. és Pannon-Hő Kft.

Villamos- és hőenergia-termelés.

 

Budapesti Erőmű Zrt.

Hő- és villamosenergia-termelés.

Energia-pro Zrt.

Saját tulajdonú és bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése.

Szegedi Vízmű Zrt.

Ivóvíztermelés és ivóvízelosztás, szennyvízelvezetés és szennyvíztisztítás, víziközművek és egyéb mélyépítési létesítmények műszaki tervezése, bonyolítása, kivitelezése, műszaki ellenőrzése

Az auditcsoportok munkáját, észrevételeit a szervezetek hasznosnak ítélték és elfogadták. Az auditok során az auditorok egyöntetűen minden szervezetnél erősségként rögzítették a tulajdonos, a vezetőség és a munkatársak magas szintű elkötelezettségét az irányítási rendszer bevezetése és működtetése iránt.

Az MSZT ezúton is gratulál a Pannon Hőerőmű Zrt., a PANNONGREEN Kft., a Pannon-Hő Kft., a Budapesti Erőmű Zrt., a Szegedi Vízmű Zrt. és az Energia-pro Zrt. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, valamint további eredményes munkát kíván az antikorrupciós irányítási rendszerük működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Források:

  1. 2022. évi auditjelentések
  2. A Veolia Energia Magyarország Zrt. honlapja https://www.veolia.hu/hu

 

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

 

2023. január

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!