Az MSZT 24 évnyi bizalmat ünnepel a világméretű IQNET-hálózat tagjaként

Az IQNET-tagszervezetek egymásba vetett bizalma arra épül, hogy az akkreditált vagy elismert nemzetközi követelményeknek és kritériumoknak való megfeleléssel folyamatosan erősítik kompetenciáikat, megteremtik képességeiket és megalapozzák erőforrásaikat és szolgáltatásaikat annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a hálózat céljaihoz és stratégiájához, mindemellett a tagok megőrizzék integritásukat, kompetenciáikat piacaikon.

A helyi szakértelmet a globális tapasztalatokkal és elismeréssel ötvözve az IQNET egyike annak a meglehetősen kevés szervezetnek, amely proaktív politikákat és gyakorlatokat alakít ki az akkreditáció, a szabványosítás, a rendszerfejlesztés és a minőségi infrastruktúra területén.

Magyarországon az IQNET partnere az MSZT, mely professzionális, megbízható és felelősségteljes szolgáltatásokat nyújt és 1998 óta teljes jogú tagja a szervezetnek.

Az IQNET-tagsághoz kapcsolódóan a tagok, így az MSZT is rendszeres, szigorú értékelésnek és a világszerte működő partnerekkel való harmonizációnak veti alá magát, ami megerősíti és nemzetközi szinten is igazolja az MSZT elkötelezettségét az integritás, a szakértelem, az ügyfélgondozás és a fenntartható üzleti szemlélet iránt.

Az IQNET által jóváhagyott rendszerek tanúsítása esetén ügyfeleink az MSZT nemzeti címeres tanúsítványával együtt IQNET-okiratot is kapnak és bekerülnek az IQNET regisztrált szervezeteinek adatbázisába. Exkluzív előnyként ez az elismerési nyilatkozat lehetővé teszi, hogy tanúsításukat világszerte elismerjék. Az MSZT tanúsítási emblémája az IQNET elismert tanúsítási jelével együtt ügyfeleink üzletét is egyenrangúvá teszi a nemzetközi szereplőkéivel.

Miért ünnepeljük az IQNET-napot?

 

Idén november 11-én, az MSZT és a világ számos pontján működő IQNET-partnerek ismét együtt ünneplik az IQNET-hálózat jelentőségét a megfelelőségértékelő közösség számára.

 

A világméretű képviselet nagymértékben tovább erősítette a tanúsítható irányítási rendszerek fontosságát, amelyek a szervezetek – mérettől és helytől függetlenül – hasznára válnak az üzleti folyamatok javításában, valamint a globális piacon való versenyképesség előmozdításában.

 

Tagként az MSZT továbbra is elkötelezett és felelős tanúsítóként nyújtja szolgáltatásait tanúsított partneri részére a magyar gazdaság céljainak elérése érdekében.

 

Website: https://www.iqnet-certification.com/en/iqnet-day-2022

 

……………………………………………………………………………………………………………………….

Az IQNET-ről

Az IQNET (Megfelelőségértékelő Testületek Nemzetközi Hálózata) 1990 óta működik, 37 tanúsító partnerszervezettel és több mint 400 irodával világszerte. Ezek az IQNET-partnerek mind vezető szerepet töltenek be régiójukban, és az IQNET-en keresztül együttesen a tanúsító testületek legkiterjedtebb és legelismertebb hálózatát képviselik. Az IQNET központja Bernben, Svájcban található.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!