Az IQNET megújult arculata

„Együtt értéket és bizalmat építünk szerte a világon az emberek és a vállalkozások számára, egy fenntartható jövő megteremtése érdekében.”

 

A svájci székhelyű IQNET Association (Megfelelőségértékelő Testületek Nemzetközi Hálózata) jelenleg 34 (európai és Európán kívüli) országból 35 tagszervezetet tudhat soraiban, amelyeknek megközelítőleg 400 leányvállalata van a világ országaiban, a nemzeti és nemzetközi ügyfeleket szolgálva.

Magyarországon az IQNET partnere a Magyar Szabványügyi Testület, és 1998 óta a szervezet teljes jogú tagja.

Az IQNET Association a partnereivel folytatott együttműködés keretében számos információt és szakértelmet hasznosít, hogy széles körű tudást fejlesszen az üzleti szektorok, a szabványosítás és a megfelelőségértékelési közösségek javára.

Az IQNET-partnerek hosszú évek tapasztalataira építve szigorúan betartják a hálózat szabályait, professzionális, megbízható és felelősségteljes szolgáltatásokat nyújtanak és tartanak fenn.

Köszönhetően a hálózatban rejlő szakértelemnek, valamint az IQNET globális elismertségének a tagszervezetek tanúsított ügyfeleik számára a helyi és globális „Glocal”-követelményeknek való megfelelést tudják biztosítani.

 

Az IQNET – közgyűlése jóváhagyásával – többéves szakmai egyeztetés után, igazodva a szervezetben történt változásokhoz, arculatváltásról döntött, mellyel összefüggésben megújította az IQNET-okiratot, a partneri tagságot jelölő logót és a tanúsítási emblémát is. Az új okirat, logó és tanúsítási embléma kék tónusa továbbra is tükrözi a kiválóságot és megbízhatóságot a megfelelőségértékelés területén.

 

 

2022 júniusától az MSZT az elvárásoknak megfelelően használja az új tanúsítási logókat, és ügyfélkörében folyamatosan, a lejáratok figyelembevételével cseréli a megváltozott arculat szerinti tanúsítványokat, emblémákat is.

Felmerülő kérdések esetén a kapcsolattartó tanúsítási menedzser szívesen áll rendelkezésére.

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2022. július

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!