Az MSZT új ügyfele – az MSZ EN ISO 9001 minőségirányítási rendszer és az MSZ EN ISO 17100:2019 fordítási szolgáltatások tanúsítása területén – az APT Hungária Kft.

Az APT Hungária Kft. különböző nyelvszakokon végzett, komoly tapasztalatokkal rendelkező fordítókból álló, valamint a szektorhoz kapcsolódó széles körű ismerettel rendelkező szakemberek által 2003-ban létrehozott társaság. A közel 20 éve a fordítói piacon működő szervezet folyamatosan bővítette szolgáltatásai körét: mára már nemcsak a jogi, kereskedelmi, energetikai és műszaki területen rendelkezik komoly referenciamunkákkal és kapacitással, hanem komplett projekttámogatást is nyújt ügyfeleinek, illetve tolmácsolási tevékenységet is végez.

 

Nyelvi szolgáltatóként legfőbb céljuk, hogy folyamatosan és megbízható minőségben végezzék a fordítási és tolmácsolási tevékenységet, melyhez a szükséges anyagi, személyi és tárgyi feltételeket az APT Hungária Kft. vezetője biztosítja.

 

A cég minőség iránti elkötelezettségét mutatja, hogy bevezették, működtetik és folyamatosan fejlesztik az MSZ EN ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszerek. Követelmények és az MSZ EN ISO 17100:2019 Fordítási szolgáltatások követelményei szabványok szerinti integrált irányítási rendszerüket, ez évben pedig az integrált irányítási rendszer független, harmadik fél általi tanúsításáról döntöttek.

A Magyar Szabványügyi Testület 2022 májusában és júniusában két szakaszban, egy felkészült és kompetens auditorral folytatta le az integrált irányítási rendszer kezdeti tanúsítási auditját. Az auditor az auditjelentésben erősségként az alábbi megállapításokat rögzítette:

  • a cég széles körű marketingtevékenységet végez;
  • szakmai felkészültsége és szellemi színvonala lehetővé teszi a piaci körülményekhez való gyors igazodást;
  •  a szakmai készségek fejlesztését rendszeresen végzik, pl. különböző IT-képzések formájában is;
  • jó szervezésű és csapatorientált cég – családi összejövetelekkel erősítik a csapatszellemet.

 

A szervezet integrált irányítási rendszerének alkalmazási területe:

ISO 9001 Fordítás, tolmácsolás és a hozzá tartozó vevőtámogatás, vevőszolgálat;

ISO 17100 Fordítás és a hozzá tartozó vevőtámogatás, vevőszolgálat.

Az auditor javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNET-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.

Az MSZT ezúton is gratulál az APT Hungária Kft. vezetőjének és munkavállalóinak a sikeres audithoz, és további eredményes munkát kíván az integrált irányítási rendszer működtetéséhez és a fejlesztése során jelentkező jövőbeli kihívásokhoz.

Források:

  1. 2022. évi auditjelentések
  2. Az APT Hungária Kft. Minőségirányítási Kézikönyve
  3. A cég Minőségpolitikai Nyilatkozata

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2022. július

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!