Aranyoklevél kiadása a Bánáti + Hartvig Építész Iroda Kft. részére a minőségirányítási rendszerének működtetésére

A Magyar Szabványügyi Testület ügyvezető igazgatója aranyoklevelet adományozott a Bánáti + Hartvig Építész Iroda Kft.-nek minőségirányítási rendszerével kapcsolatos elkötelezettségének elismeréseként. Aranyoklevelet azok a szervezetek kaphatnak, amelyek irányítási rendszerüket eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat legalább 12 éven keresztül tartják fenn a Magyar Szabványügyi Testületnél.

Az aranyoklevelek adományozásával nem titkolt célunk, hogy köszönetet mondjunk az elkötelezett szervezeteknek és ösztönözzük minden tanúsított ügyfelünket arra, hogy a változó körülményekhez igazodva fokozzák az irányítási rendszerek eredményességét.

A Bánáti + Hartvig Építész Iroda Kft-t 1996-ban alapította két ügyvezetője, akik azóta is elkötelezettséggel vezetik irodájukat. A szervezet kiemelten figyel arra, hogy az általuk tervezett épületek, mind a személyességet igénylő családi házak, mind a nagy volumenű, komplex beruházások, ne csak innovatívak legyenek, hanem fenntarthatóan, a környezetüket tiszteletben tartva emeljék annak nívóját.

A minőség garantálása érdekében 2003-ban bevezették az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszert, amelyet a kezdetek óta tanúsíttatnak a Magyar Szabványügyi Testületnél.

A cég minőségirányítási rendszerének tanúsított alkalmazási területe:

Építészeti tervezés.

A szervezet irányítási rendszerének okirat-megújító auditján a Magyar Szabványügyi Testület felkészült auditora erősségként az alábbi megállapításokat rögzítette:

  • a vezetőség elkötelezettségének bizonyítékaként a rendszer és a dokumentált eljárások karbantartását, a dolgozói kapcsolatok, a tevékenységek fejlesztéseinek átgondolt végrehajtását;
  • a tervezés folyamatát, ezen belül is a projekt vezetését, a projektdokumentáció rendezettségét, valamint a határidők tartását;
  • a külső és belső kommunikációt, mely a sajtóval való jelentős kapcsolatban (cikkek a munkákról), valamint a home office-ban a munkatársak összetartásában nyilvánult meg.

Az MSZT ezúton is gratulál a Bánáti + Hartvig Építész Iroda Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres okirat-megújító audithoz, további eredményes munkát kíván a minőségirányítási rendszere működtetéséhez és fejlesztéséhez.

 

Aranyoklevél

Források:

  1. 2021. évi auditjelentés
  2. A cég honlapja: https://bh.hu/iroda/
  3. A cég kézikönyve

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928; cert@mszt.hu

2021. augusztus

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!