Aranyoklevél kiadása a VOLÁNPACK Zrt. részére a minőségirányítási rendszerének működtetésére

A Magyar Szabványügyi Testület ügyvezető igazgatója aranyoklevelet adományozott a VOLÁNPACK Csomagoló és Szolgáltató Zrt.-nek minőségirányítási rendszerével kapcsolatos elkötelezettségének elismeréseként. Aranyoklevelet azok a szervezetek kaphatnak, amelyek irányítási rendszerüket eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat legalább 12 éven keresztül tartják fenn a Magyar Szabványügyi Testületnél.

Az aranyoklevelek adományozásával nem titkolt célunk, hogy köszönetet mondjunk az elkötelezett szervezeteknek, és ösztönözzük minden tanúsított ügyfelünket arra, hogy a változó körülményekhez igazodva fokozzák az irányítási rendszerek eredményességét.

A VOLÁNPACK Zrt. jogelődjét 1968-ban alapították a Volán Tröszt egyik vállalataként, kifejezetten szállítandó áruk csomagolására. A vállalat később részvénytársasággá alakult, majd 1995-ben privatizálásra került. Jelenleg száz százalékban magántulajdonú zártkörű részvénytársaságként működik, és az évek során Magyarország egyik meghatározó csomagolástechnikával foglalkozó vállalatává fejlődött.

A csomagolásokhoz részben standard eszközöket, részben saját maguk által kidolgozott technológiákat alkalmaznak. A minőség garantálása érdekében 1998-ban bevezették az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszert, melyet a kezdetek óta tanúsíttatnak a Magyar Szabványügyi Testületnél. 2003 óta a „Minősített NATO Beszállításra Alkalmas” feltételeknek is megfelelnek.

A cég minőségirányítási rendszerének tanúsított alkalmazási területe:

Csomagolóeszköz-gyártás, szállítási csomagolás és logisztikai tevékenység.

A szervezet irányítási rendszerének okirat-megújító auditján a Magyar Szabványügyi Testület felkészült auditora erősségként az alábbi megállapításokat rögzítette:

  • Vezetőség és munkavállalók elkötelezettsége és szakmai ismerete.
  • A karbantartási folyamat dokumentálása.
  • Szabályozott folyamatok (beszerzés, gyártás).
  • Dokumentumok és feljegyzések gyors előkereshetősége.

Az MSZT ezúton is gratulál a VOLÁNPACK Zrt. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres okirat-megújító audithoz, további eredményes munkát kíván a minőségirányítási rendszere működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Aranyoklevél

Források:

  1. 2021. évi auditjelentés
  2. A cég honlapja: https://volanpack.eu/hu/rolunk  
  3. A cég kézikönyve

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928; cert@mszt.hu

2021. június

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!