Nemzeti Kiválóság Díjjal ismerik el a legsikeresebb magyar szervezeteket

Ismét lehetőség nyílik a hazai vállalkozásoknak és szervezeteknek arra, hogy megmutassák kiváló teljesítményüket, a bizonyítottan sikeres társaságok már pályázhatnak a Nemzeti Kiválóság Díjra. A koronavírus-járvány is megmutatta, milyen fontos szerepe van azoknak a szervezeteknek, amelyek kiemelkedő teljesítményükkel példát mutatva erősítik a hazai gazdaságot. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium ezt a munkát szeretné elismerni ezzel a díjjal – közölte György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár.

 

Az elismerésre 2021. április 30-ig minden belföldi székhellyel rendelkező szervezet jelentkezhet öt kategóriában: kis méretű (50 fő alatti) termelő- vagy szolgáltatószervezet; közepes méretű (50–250 fő közötti) termelő- vagy szolgáltatószervezet; nagy méretű (250 főt meghaladó) termelő- vagy szolgáltatószervezet; közigazgatási, közszolgálati, oktatási, egészségügyi vagy szociális szolgáltatás területén működő szervezet; valamint nonprofit szervezet (alapítványok, egyesületek, szövetségek).

 

A beérkezett pályázatokat független külső értékelők bevonásával a Nemzeti Kiválóság Díj Bizottság bírálja el, amely minden pályázati kategóriában egy – indokolt esetben két – díj kiadására tehet javaslatot. A díjazottakról a bizottság javaslata alapján az innovációért és technológiáért felelős miniszter dönt, a díjak átadására ezt követően ünnepélyes keretek között kerül sor.

 

A pályázat elkészítéséhez és benyújtásához szükséges jelentkezési lap, valamint a részletes pályázati kiírás a www.kivalosag.com honlapon érhető el.

 

A pályázat gazdája a

 

Elérhetőségek: 1116 Budapest, Fehérvári út 132–144.

 

Mobil: +3630/515-1297

 

E-mail: info@kivalosag.hu

 

Forrás: A cikk eredetiben megjelent az MMT Magyar Minőség lap 2021. áprilisi (XXX. évfolyam 04.) számában. A cikket az MMT hozzájárulásával közöljük.

 

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!