Az MSZT új ügyfele – minőségirányítási rendszer tanúsítása területén – az ACIS PLAN Kft.

Az ACIS PLAN Kft. 2013 januárjában jött létre. Tevékenységük elsősorban üzemanyagtöltő állomások komplex tervezése a telek kiválasztásától az építési és létesítési engedélyek megszerzésén át a projekt lebonyolításáig és a használatbavételi engedély megszerzéséig. Továbbá kompetenciájuk alapján vállalják olajipari és veszélyes folyadékok, gázok technológiai rendszereinek tervezését, felelős műszaki vezetői projektek lebonyolítását, valamint műszaki ellenőri feladatok ellátását (épületgépészet, GO szénhidrogén-szállító vezetékek, gázelosztó vezetékek, propán-bután töltőtelepek építése) kivitelezési területen.

 

Az ACIS PLAN Kft. stratégiájának alapelve a minőség és a megbízhatóság. Céljuk a szolgáltatásaik színvonalának folyamatos tökéletesítése.

A cég elkötelezettséget mutat, hogy tevékenységüket az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelően kidolgozott és működtetett minőségirányítási rendszer támogatásával végezzék a vevők elégedettsége érdekében. E célból törekednek a vevők igényeinek megismerésére, a folyamatos fejlesztésre, valamint a minőségcélok teljesítésére és továbbfejlesztésére.

 

Az MSZT Tanúsítási Titkársága két szakaszban, jól felkészült auditorral végezte el a minőségirányítási rendszer tanúsítási auditját. Az auditcsoport munkáját, észrevételeit a szervezet hasznosnak ítélte és elfogadta.

A MIR alkalmazási területe:

Tanácsadás (tervezés, ADR), tervezés (technológiai, üzemanyagtöltő állomás, ipari csővezeték építése, tartályok telepítése, technológiai rendszerbe illesztése) műszaki ellenőrzés (építménygépészet, gázelosztó vezeték).

A helyszíni audit során az auditcsoport-vezető erősségként az alábbiakat emelte ki: 

  • a szakmai felkészültség, az újdonságok folyamatos követése és integrálása a fő folyamatokba;
  • a vevői igények messzemenő figyelembevétele a jogszerűség szempontjainak megfelelően;  
  • a jogosultságok szerteágazó fenntartása;
  • a dokumentált információk rendszerben kezelése és tárolása.

 

Az auditcsoport-vezető javaslata alapján 2021 márciusában az MSZT pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.

 

Az MSZT ezúton is gratulál az ACIS PLAN Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván a minőségirányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Források:

  1. 2021. évi auditjelentések
  2. A cég honlapja: http://acisplan.hu/index
  3. A cég kézikönyve

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

 

2021. március

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!