Aranyoklevél kiadása a BABLENA TRADE Kft. részére a minőségirányítási rendszerének működtetésére

A Magyar Szabványügyi Testület ügyvezető igazgatója aranyoklevelet adományozott a BABLENA TRADE Kft.-nek minőségirányítási rendszerével kapcsolatos elkötelezettségének elismeréseként. Aranyoklevelet azok a szervezetek kaphatnak, amelyek irányítási rendszerüket eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat legalább 12 éven keresztül tartják fenn a Magyar Szabványügyi Testületnél.

Az aranyoklevelek adományozásával nem titkolt célunk, hogy köszönetet mondjunk az elkötelezett szervezeteknek, és ösztönözzük minden tanúsított ügyfelünket arra, hogy a változó körülményekhez igazodva fokozzák az irányítási rendszerek eredményességét.

A BABLENA TRADE Kft. 1993-ban, egyszemélyes kft.-ként alakult meg. Tényleges működését 1994 II. negyedévében kezdte meg a kábelipari termékek nagykereskedelmi értékesítésével. A cég saját irodája Balassagyarmaton, telephelye Dunavarsányban található. A szervezet kezdettől fogva főleg erősáramú 1 kV-os, valamint középfeszültségű kábelek, szigetelt vezetékek forgalmazásával foglalkozik, de emellett forgalmaz hírközlő, műszer- és gyengeáramú kábeleket is. A cég kimagasló eredményeket ért el a halogénmentes és a tűzálló kábelek értékesítésében.

 

Több évtizedes működésük során ismertségük megnőtt, vevőkörük bővült. A vevők elégedettségét az értékesítési mutatók folyamatos növekedése is igazolja.

A minőség garantálása érdekében 1999-ben bevezették az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszert, amelyet a kezdetek óta tanúsíttatnak a Magyar Szabványügyi Testületnél.

 

A Társaság minőségirányítási rendszerének tanúsított alkalmazási területe:

Kábelipari termékek nagykereskedelme.

A szervezet irányítási rendszerének okirat-megújító auditján a Magyar Szabványügyi Testület felkészült auditora erősségként az alábbi megállapításokat rögzítette:

  • vezetői szerepvállalás;
  • vevőközpontúság;
  • az infrastruktúra és a munkakörnyezet folyamatos fejlesztése;
  • a kockázatokkal és a lehetőségekkel kapcsolatos tevékenységek;
  • vezetőségi átvizsgálás;
  • belső audit.

Az MSZT ezúton is gratulál a BABLENA TRADE Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres okirat-megújító audithoz, további eredményes munkát kíván minőségirányítási rendszere működtetéséhez és fejlesztéséhez.

 

Aranyoklevél

Források:

  1. 2020. évi auditjelentés
  2. A cég honlapja: http://www.bablenatrade.hu/
  3. A cég kézikönyve

 

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928; cert@mszt.hu

2020. december

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!