Sikeres alkalmazásiterület-bővítés felügyeleti audit alkalmából a TCT HUNGARY Kft. integrált – minőség-, környezetközpontú és információbiztonsági – irányítási rendszer területén

A TCT HUNGARY Kft. 1989-ben jelent meg a hazai telekommunikációs piacon díjszámláló és vonalminőség-vizsgáló berendezések gyártásával és fejlesztésével. A fenti néven és társasági formában 1995 óta vannak jelen a piacon.

Tevékenységük a folyamatos és magas színvonalú fejlesztéseknek köszönhetően egyre inkább az egyedi rendszerek kialakítása felé tolódott. Ennek eredményeként egy olyan moduláris Contact Center rendszert építettek ki, amelynek segítségével megrendelőik igényeit gyorsan és hatékonyan tudják teljesíteni. Fejlesztett rendszerük sikere a vállalatot a közép-európai régió első számú Contact Center kompetenciaközpontjává tette.

A szervezet innovatív szemléletmódjának köszönhetően az idei évben a 3D fémnyomtatási kapacitás kialakításával jelent meg a hazai piacon. A 3D fémnyomtatás az ipar számára rendkívüli lehetőségeket rejt magában, ugyanis a szerszámgépek, alkatrészek tervezésénél új elméleti és gyakorlati megközelítéseket jelenthet a hagyományos gyártástechnológiákkal szemben.

A Magyar Szabványügyi Testület auditorai 2020 júliusában végezték el az integrált irányítási rendszer felügyeleti auditját az új, kiterjesztett alkalmazási területre, melynek során erősségként többek között a következő megállapításokat emelték ki:

  • vezetői és munkatársi elkötelezettség, magas szintű biztonságtudatosság;
  • a szabályozási és dokumentációs rendszer integráltsága;
  • a szerződéskötés menete (3D), a szerződés követése és teljesítésének dokumentáltsága;
  • a belső audit integráltsága – a pozitívumok és javaslatok (eltérések) követése.

A TCT HUNGARY Kft. információbiztonsági (MSZ ISO/IEC 27001:2014) irányítási rendszerének módosított tanúsított alkalmazási területe:

Informatikai, telekommunikációs és ügyfélszolgálati rendszerek tervezése, fejlesztése, bevezetése, tanácsadása, támogatása, valamint ügyfélszolgálatok üzemeltetése, műszaki tervezés és tanácsadás, 3D fém- és műanyagnyomtatás, fém- és műanyagalapú additív gyártás, hőkezelés, kézi és gépi fémmegmunkálás, additív gyártás kutatása és fejlesztése, az üzleti folyamatok működtetése kapcsán a saját és a vevői információs vagyonok védelme.

A TCT HUNGARY Kft. minőségirányítási (MSZ EN ISO 9001:2015) és környezetközpontú (MSZ EN ISO 14001:2015) irányítási rendszerének módosított tanúsított alkalmazási területe:

Informatikai, telekommunikációs és ügyfélszolgálati rendszerek tervezése, fejlesztése, bevezetése, tanácsadása, támogatása, valamint ügyfélszolgálatok üzemeltetése, műszaki tervezés és tanácsadás, 3D fém- és műanyagnyomtatás, fém- és műanyagalapú additív gyártás, hőkezelés, kézi és gépi fémmegmunkálás, additív gyártás kutatása és fejlesztése.

Az auditorok javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.

Az MSZT ezúton is gratulál a TCT HUNGARY Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván az irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

 

Források:

  1. A TCT HUNGARY Kft. Menedzsmentrendszer Kézikönyve
  2. 2020. évi auditjelentés
  3. http://www.tct.hu/hu

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot

Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy

Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:

Tel: 06-1-4566-928 cert@mszt.hu

2020. augusztus

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!