Az MSZT új ügyfele – minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerek tanúsítása területén – a HÉSZ-VILL Kft.

A HÉSZ-VILL Kft. a HÉSZ-Gépszolgáltató Kft.-ből és a HÉSZ-VILL Kft.-ből alakult 2004-ben.

A cég fő tevékenysége a 0,4 kV-os elosztóberendezések gyártása, szerelése, valamint épületvillamossági építési és hálózati szerelési tevékenység, mely az utóbbi években generálkivitelezési tevékenységgel egészült ki. A cég vezetőinek és alkalmazottainak döntő részét a nagy múltú, az építőipari ágazatban jelentős és sikeres szerepet betöltő Heves Megyei Tanácsi Építőipari Vállalat foglalkoztatta, melynek köszönhetően a generálkivitelezési tevékenységet sikeresen tudták integrálni tevékenységi körükbe.

A HÉSZ-VILL Kft. célja olyan szervezeti működési rend és magatartás kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy a társaság a vevőkkel folyamatosan együttműködve, azok kívánságait teljes mértékben figyelembe véve megbízható minőségi színvonalat kielégítő termékeket és szolgáltatásokat nyújtson.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően megbízhatóságukkal, rugalmasságukkal elismert helyet vívtak ki megrendelőik körében.

A Társaság az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerének okirat-megújító és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszerének tanúsítási eljárását – tanúsító szervezetének váltása után – a Magyar Szabványügyi Testület két szakaszban, egy jól felkészült és kompetens auditorral folytatta le.

A szervezet minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerének alkalmazási területe:

Épületvillamossági építési és hálózati szerelési tevékenység; 0,4 kV-os elosztóberendezés-gyártás és -szerelés; generálkivitelezési tevékenység.

 

Az auditor javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott a tanúsítási audit eredményeként a nemzeti MSZT-, és a nemzetközi IQNet-tanúsítvány kiadására vonatkozólag.

Az MSZT, megköszönve bizalmukat, ezúton is gratulál a HÉSZ-VILL Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván az integrált irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Források:

  1. 2020. évi auditjelentés
  2. HÉSZ-VILL Kft. MIR/KIR Integrált Rendszer Kézikönyve

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2020. július

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!