Az MSZT új ügyfele a minőségirányítási rendszer tanúsítása területén az Olajkút Fehérvár Kereskedelmi Kft.

Az Olajkút Fehérvár Kft.-t a cégbíróság 2011. 12. 30-án jegyezte be. A szervezet kamionmosó, illetve tartálytisztító állomás üzemeltetésével foglalkozik. A tevékenység hátterét a kb. 523,89 m2-es csarnok (melyből 271 m2 a mosótér), az ehhez tartozó szükséges infrastruktúra és eszközállomány, valamint gyakorlott, jól képzett szakemberek – partnervállalkozások alkalmazottjai – és olyan felszereltség jelenti, amely biztosítja a megrendelői igények maradéktalan kielégítését.

A vevői kapcsolatok erősítését és fejlesztését a szervezet az elvégzett munka minőségi színvonalával, továbbá a szigorú vevői követelményeknek való megfeleléssel biztosítja.

A Társaság gazdasági céljainak eléréséhez az elvégzett munka minőségének folyamatos garantálására, hogy a vevői igények minél teljesebb körű kielégítése megtörténjen, továbbá a piaci lehetőségeinek kiterjesztése érdekében 2020-ban a vezetőség döntött a minőségirányítási rendszer kiépítése és az MSZT általi tanúsíttatása mellett.

A Magyar Szabványügyi Testület a tanúsítási auditot két szakaszban, egy jól felkészült és kompetens auditorral folytatta le.

A szervezet minőségirányítási (MSZ EN ISO 9001:2015) rendszerének alkalmazási területe:
Kamionmosó, illetve tartálytisztító állomás üzemeltetése.

Az auditor javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott a tanúsítási audit kapcsán a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítvány kiadására vonatkozólag.

Az MSZT ezúton is gratulál az Olajkút Fehérvár Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván az irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

 

Források:

  1. 2020. évi I. és II. szakasz auditjelentés
  2. az Olajkút Fehérvár Kft. minőségirányítási kézikönyve

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel.: 06-1-4566-928 cert@mszt.hu

 

2020. június

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!