Aranyoklevél kiadása a G és T Műanyagfeldolgozó és Szolgáltató Kft. részére a minőségirányítási rendszerének működtetésére

A Magyar Szabványügyi Testület ügyvezető igazgatója aranyoklevelet adományozott a G és T Műanyagfeldolgozó és Szolgáltató Kft. részére minőségirányítási rendszerével kapcsolatos elkötelezettségének elismeréseként. Az MSZT 2008 óta aranyoklevéllel ismeri el tanúsított partnerei irányítási rendszerekkel kapcsolatos elkötelezettségét. Az aranyoklevelek adományozásával az MSZT-nek az a célja, hogy köszönetet mondjon az elkötelezett szervezeteknek és ösztönözze minden tanúsított ügyfelét arra, hogy a változó körülményekhez igazodva fokozzák az irányítási rendszerek eredményességét. Aranyoklevelet azok a szervezetek kaphatnak, amelyek irányítási rendszerüket eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat legalább 12 éven keresztül tartják fenn a Magyar Szabványügyi Testületnél.

A G és T Műanyagfeldolgozó és Szolgáltató Kft. 1990 óta foglalkozik ipari műanyag csomagolóeszközök gyártásával. A Társaság aktívan részt vesz a gyártást biztosító szerszámok tervezési és kivitelezési tevékenységeinek felügyeletében, illetve jól képzett szakemberei által biztosítja a megrendelői elvárásoknak való maradéktalan megfelelést.

A Társaság minőségpolitikájában nagy hangsúlyt fektet a minőség folyamatos fejlesztésére, a vevői igények minél magasabb szintű kielégítésére, valamint munkatársai továbbképzésére.

A cég minőségirányítási rendszerét 2001 óta tartja fenn és tanúsíttatja a Magyar Szabványügyi Testület által, melyet eredményesen működtet, és folyamatosan törekszik annak fejlesztésére.

A Társaság minőségirányítási rendszerének tanúsított alkalmazási területe:

Műanyag termékek gyártása

A szervezet minőségirányítási rendszerének okirat-megújító auditján az auditor többek között a cég alábbi erősségeit emelte ki:

  • a vevői igények folyamatos mérése, ehhez igazított termékkínálat;
  • az ügyfélkapcsolatok ápolása, a vevői követelmények azonosítása;
  • a szakmai munkák végzése;
  • a kialakított munkakörnyezet és munkafeltételek.

Az MSZT ezúton is gratulál a G és T Műanyagfeldolgozó és Szolgáltató Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, valamint további eredményes munkát kíván a minőségirányítási rendszere működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Aranyoklevél

Források:

  1. 2020. évi auditjelentés
  2. G & T Kft. kézikönyve

 

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot 
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2020. március

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!