Az MSZT új ügyfele – minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerek tanúsítása területén – a Profi-Bagger Kft.

A Profi-Bagger Kft. 1993-ban alakult. Kezdetben a cég fő tevékenysége a használt és új földmunkagépek kereskedelme és szervizelése volt, mely tevékenység egyre jobban a kommunális és hulladékfeldolgozó célgépek telepítése (mechanikai-biológiai hulladék feldolgozó technológiája) felé fordult.

 

A társaság a tevékenységét minőség- és környezetorientáltan végzi. Az általa elvégzett munka kellő elméleti felkészültséggel és gyakorlattal bíró szakemberek összehangolt tevékenységének eredménye.

Elsőrendű fontosságúnak tekintik a megrendelői elégedettség biztosítását és potenciális új megrendelői számára a bizalom felkeltését, amelynek fontos eszköze az átgondolt és módszeres integrált irányítási rendszer működtetése, illetve fejlesztése.

A Társaság az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok szerinti integrált irányítási rendszerének okirat-megújító eljárását – tanúsító szervezetének váltása után – a Magyar Szabványügyi Testület jól felkészült és kompetens auditora folytatta le.

A szervezet minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerének alkalmazási területe:

– Építőipari, kommunális és hulladékfeldolgozó célgépek forgalmazása, szervizelése és javítása.

Komplett hulladékfeldolgozó rendszerek telepítése.

 

Az auditor javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott az okirat-megújító tanúsítási audit eredményeként a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítvány kiadására vonatkozólag.

Az MSZT, megköszönve a bizalmukat, ezúton is gratulál a Profi-Bagger Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván az integrált irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Források:

  1. 2019. évi auditjelentés
  2. Profi-Bagger Kft. IIRK kézikönyve

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, a Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel.: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2020. február

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Tanúsítási szolgáltatásaink

Kérjen ajánlatot!