Aranyoklevél kiadása a HUNGAROCOM Híradástechnikai Kft. részére a minőségirányítási rendszerének működtetésére

A Magyar Szabványügyi Testület ügyvezető igazgatója aranyoklevelet adományozott a HUNGAROCOM Híradástechnikai Kft.-nek minőségirányítási rendszerével kapcsolatos elkötelezettségének elismeréseként. Aranyoklevelet azok a szervezetek kaphatnak, amelyek irányítási rendszerüket eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat 12 éven keresztül tartják fenn a Magyar Szabványügyi Testületnél.

Az aranyoklevelek adományozásával nem titkolt célunk, hogy köszönetet mondjunk az elkötelezett szervezeteknek és arra ösztönözzük minden tanúsított ügyfelünket, hogy a változó körülményekhez igazodva az irányítási rendszerek eredményességét fokozzák.

A HUNGAROCOM Kft. magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely 1989-ben alakult azzal a céllal, hogy létrejöjjön egy fejlesztésorientált rugalmas kisvállalat az analóg hálózat digitálissá alakulása során fellépő speciális problémák megoldására annak érdekében, hogy – a felhasználók érdekeit szem előtt tartva – a legjobb és leggazdaságosabb műszaki megoldások születhessenek.

A cég valamennyi terméke saját kutatás-fejlesztési tevékenységének eredménye, a fő ismérvük a rugalmasság, a gyors reakció és a problémamegoldó képesség. Ezek a tulajdonságok jelentős áttekintéssel és tapasztalatokkal párosulnak a közcélú távbeszélő hálózatról, az azt alkotó analóg és digitális távbeszélő központokról, valamint azok üzemeltetéséről. Az új IP-alapú távközlési technológiák alkalmazásában is jártasságot szerezve válik lehetővé a magas szellemi tartalommal bíró, innovatív termékek létrehozása.

A HUNGAROCOM Kft. – hosszú évek rendszerfejlesztési tapasztalatán, hálózat- és központismeretén túlmenően – mindazon korszerű hardver- és szoftverfejlesztő eszközök, valamint gyártástechnológiák birtokában van, amelyek segítségével képes a termékek előállítására is.

A Társaság minőségirányítási rendszerének tanúsított alkalmazási területe:

Távközlési berendezések fejlesztése, gyártása

A szervezet irányítási rendszerének okirat-megújító auditján a Magyar Szabványügyi Testület vezető auditora erősségként többek között az alábbiakat emelte ki:

  • a vezetői szerepvállalás;
  • az erőforrások biztosítása;
  • a vevővel és a termék-előállítással kapcsolatos folyamatok működése;
  • a kockázatokkal és lehetőségekkel kapcsolatos tevékenységek;
  • az infrastruktúra folyamatos fejlesztése.

Az MSZT ezúton is gratulál a HUNGAROCOM Kft. vezetőinek és munkavállalóinak az audithoz, további eredményes munkát kíván a minőségirányítási rendszere működtetéséhez és fejlesztéséhez.

 

Aranyoklevél

Források:

  1. 2019. évi auditjelentés
  2. HUNGAROCOM Kft. honlapja: http://hungarocom.hu/hu/
  3. HUNGAROCOM Kft. kézikönyve

 

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel.: 06-1-4566-928 cert@mszt.hu

2019. október

Tanúsítási szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

1082 Budapest Horváth Mihály tér 1.
Telefon: (+36)-1-456-6928
E-mail: cert@mszt.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!