Kimagasló állami kitüntetésben részesült Sósné dr. Gazdag Mária, az MSZT élelmiszer-biztonsági vezető auditora

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága örömmel közli tovább a MÉTE Magyar-Élelmiszer-Tudományi és Technológiai Egyesület hírlevele alapján, hogy Sósné dr. Gazdag Mária az MSZT vezető auditora a köztársasági elnök Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésében részesült az élelmiszeriparban végzett, nemzetközileg is elismert, több évtizedes kitartó és eredményes munkájáért.

Az Agrárminisztérium által szervezett, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban megtartott rendezvényen a kitüntetéseket Nagy István agrárminiszter adta át. A tárcavezető kiemelte, a nemzeti ünnep alkalmából köszönteni kell mindazokat, akik kiváló és példaértékű szolgálatukkal járultak hozzá az Agrárminisztérium feladatainak ellátásához és a magyar mezőgazdaság gyarapodásához.

Sósné dr. Gazdag Mária vegyészmérnök, élelmiszeripari szakértő, a GAZDAG Mérnök Iroda Kft. ügyvezetője, 1992 óta több nemzetközi és hazai tanúsító szervezet, köztük a Magyar Szabványügyi Testület vezető auditora, az MSZT MB 635 élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek műszaki bizottságának elnöke, számos nemzeti kitüntetés tulajdonosa.

A Magyar Arany Érdemkereszt a Magyar Érdemkereszt legfelső fokozata. 2011-ig Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt néven adományozták.

A Magyar Szabványügyi Testület ezúton gratulál a kitüntetéshez és további sok sikert kíván.

Források:

2019. szeptember

Tanúsítási szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

1082 Budapest Horváth Mihály tér 1.
Telefon: (+36)-1-456-6928
E-mail: cert@mszt.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!