Aranyoklevél kiadása a BioCo Magyarország Kft. részére az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerének működtetésére

A Magyar Szabványügyi Testület aranyoklevelet adományozott a BioCo Magyarország Kft.-nek élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerével kapcsolatos elkötelezettségének elismeréseként. Aranyoklevelet azok a szervezetek kaphatnak, amelyek irányítási rendszerüket eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat 12 éven keresztül tartják fenn a Magyar Szabványügyi Testületnél.

Az aranyoklevelek adományozásával nem titkolt célunk, hogy köszönetet mondjunk az elkötelezett szervezeteknek és ösztönözzük minden tanúsított ügyfelünket arra, hogy a változó körülményekhez igazodva az irányítási rendszerek eredményességét fokozzák.

A BioCo Magyarország Kft. magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 1997 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával. Saját gyártórészleggel rendelkeznek, ahol nem csak különböző típusú étrend-kiegészítő készítmények (kapszulák, tabletták, italporok stb.) gyártásával, hanem fejlesztésekkel, új technológiák megvalósításával is foglalkoznak.

 

A cég által gyártott termékek fejlesztése során különös figyelmet fordítanak a magyar fogyasztók táplálkozási szokásaira, ennek megfelelően a termékek összetétele is elsősorban a hazai igények alapján készül. Termékeik fejlesztését a magas minőséget szem előtt tartva, kutatókkal együttműködve végzik.

A vállalat célja, hogy az étrend-kiegészítő készítmények és a speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek piacán mind az Európai Unió, mind Magyarország, a hatósági követelményeknek is megfelelve, kiváló minőségű termékekkel segítsék a fogyasztókat.

A Társaság élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerének tanúsított alkalmazási területe:

Étrend-kiegészítők, élelmiszerek és speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek gyártása, előállítása, csomagolása és forgalmazása

A szervezet irányítási rendszerének okirat-megújító auditján a Magyar Szabványügyi Testület felkészült auditorai erősségként többek között az alábbi megállapításokat rögzítették:

  • a cégvezetés elkötelezettsége és személyes szerepvállalása az ÉBIR fenntartásában és folyamatos fejlesztésében;
  • az infrastruktúra fejlesztését szolgáló célok elérésének megtervezése és megvalósítása;
  • a termékminőség és -biztonság következetes megvalósítása;
  • minőség- és élelmiszer-biztonsági szemlélet a szervezet minden szintjén;
  • üzemi rend és tisztaság.

Az MSZT ezúton is gratulál a BioCo Magyarország Kft. vezetőinek és munkavállalóinak az audithoz, további eredményes munkát kíván az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszere működtetéséhez és fejlesztéséhez.

 

Aranyoklevél

Források:

  1. 2019. évi auditjelentés
  2. BioCo Kft. honlapja: https://www.bioco.hu/
  3. BioCo Kft. kézikönyve

 

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:

Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

 

2019. szeptember

Tanúsítási szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

1082 Budapest Horváth Mihály tér 1.
Telefon: (+36)-1-456-6928
E-mail: cert@mszt.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!