A 2019. június 11-ei ÉBIR-auditor-továbbképzés programja

Köszöntő, összefoglaló a 2018-as évről, tájékoztató a 2019-évre vonatkozólag; ismertető az eljárások és a formanyomtatványok változásairól
(Kéki Zsuzsanna, főosztályvezető, MSZT TT)
Szobahőmérsékleten stabil termékek feldolgozásának élelmiszer-biztonsági
szempontjai (ásványvíz-palackozás és a palackfújás) CIV, I
(Dr. Lányi Gábor, vezető auditor)
Új követelmények: Termékhamisítás és szándékos károkozás elleni védelem
(Sósné dr. Gazdag Mária, vezető auditor)
Az élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos legfontosabb jogszabályi változások
(Szücs Viktor, tanúsítási menedzser)
Zárszó (Kéki Zsuzsanna, főosztályvezető, MSZT TT)

 

 

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:

Tel: 06-1-4566-928 cert@mszt.hu

2019. július

Tanúsítási szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

1082 Budapest Horváth Mihály tér 1.
Telefon: (+36)-1-456-6928
E-mail: cert@mszt.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!