Az MSZT új ügyfele – élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer tanúsítása területén – a Tiszafüredi Thermál Kft.

A Tiszafüredi Thermál Kft. 1996-ban alakult. Kezdetben pi-víz forgalmazásával foglalkoztak, majd elkezdődtek a vízkezelés további kombinációi magnetizálással, illetve elektromágneses terek alkalmazásával és Grander-kezeléssel. 

2007-től kezdve lúgosító italt is palackoznak, oxigénnel dúsított víz gyártásával és forgalmazásával pedig 2008 óta foglalkoznak, 2013 végén pedig elkezdték az üdítőitalok gyártását. Jelenleg a fejlesztés két síkon fut. Egyrészt a népszerű lúgosító italok területén, másrészt dolgoznak a még több energia felszabadítását biztosító vízoldékony Q10-koenzimet tartalmazó üdítőitalok további változatain, a lehető legtöbb célzott fogyasztói igény figyelembevételével.

A vállalat célkitűzése kiváló minőségű, lúgosító hatású italok és üdítőitalok előállítása, értékesítése, valamint a vásárlók bizalmának elnyerése és a meglévő kapcsolatok elégedettségének fenntartása mellett, az új piaci lehetőségek kialakítása.

 A Társaság ezeknek a feladatoknak az ellátására, a HACCP-rendszer alapjaira építkezve, az MSZ EN ISO 22000:2018 alapján vezette be az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszert. A Magyar Szabványügyi Testület a tanúsítási auditot két szakaszban, jól felkészült és kompetens auditorral folytatta le.

A szervezet élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerének alkalmazási területe:

PET-flakon-fújás, lúgos ital és üdítőital előállítása, palackozás.

Az auditor javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott a tanúsítási audit kapcsán a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítvány kiadására vonatkozólag.

Az MSZT ezúton is gratulál a Tiszafüredi Thermál Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván az irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Források:

  1. 2019. évi auditjelentés
  2. Tiszafüredi Thermál Kft. honlapja http://furediion.hu/

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06-1-4566-928 cert@mszt.hu

2019. június

Tanúsítási szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

1082 Budapest Horváth Mihály tér 1.
Telefon: (+36)-1-456-6928
E-mail: cert@mszt.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!