Egyéb szabványosítási közlemények

SZABVÁNYOK TERVEZETT PROGRAMBA VÉTELE

A Magyar Szabványügyi Testület a következő szabványok programba vételét tervezi, melyhez várjuk mindazon szakértők jelentkezését, akik aktívan részt kívánnak venni az előirányzott szabványosítási munkában:

MSZT/MB 612 „Érzékszervi vizsgálatok és az élvezeti élelmiszerek” nemzeti szabványosító műszaki bizottság

MSZ ISO 3103 Tea. Teafőzet-készítés érzékszervi vizsgálathoz

 

MSZT/MB 616 „Illóolajok” nemzeti szabványosító műszaki bizottság

MSZ ISO 212 Illóolajok. Mintavétel

MSZ ISO 19332 Kamilla-illóolaj [Matricaria chamomilla L. syn. Chamomilla recutita (L.) Rauschert]

 

MSZT/MB 635 „Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek” nemzeti szabványosító műszaki bizottság

MSZ ISO 22095 Felügyeleti lánc. Általános terminológia és modellek

MSZ ISO/TS 22002-6 Élelmiszer-biztonsági előfeltételi programok. 6. rész: Takarmány- és állateledel-előállítás

 

Jelentkezési határidő: 2021. december 15.

Felvilágosítást ad: Szalay Anna, e-mail: a.szalay@mszt.hu

 

MSZT/MB 802 „Teljesítménytranszformátorok” nemzeti szabványosító műszaki bizottság

MSZ 15688 A villamosenergia-fejlesztő, -átalakító és -elosztó berendezések tűzvédelme

 

Jelentkezési határidő: 2021. december 15.

Felvilágosítást ad: Nagy Gábor, e-mail: g.nagy@mszt.hu