Vegyen részt az MSZT-Akadémia képzésein és fejlessze tudását!

Napjainkban folyamatosan ügyelnünk kell arra, hogy megfelelő és korszerű szakmai ismeretekkel rendelkezzünk, fenntartva ezáltal versenyképességünket. Képzéseinket a nemzetközi szabványügyi szervezetek (ISO, IEC) szabványainak és a minőségirányítási rendszerek terminológiájának, továbbá a szabványkövetelmények figyelembevételével készítjük elő és szervezzük meg, így a képzéseinken részt vevők hiteles, nemzetközi forrásokon alapuló tananyagokból és segédletekből tanulhatnak. Válasszon képzéseink, szakmai fórumaink közül, bővítse hatékonyan szakmai tudását!

Az MSZT-Akadémia Képzések menüpont alatt megtekinthető az MSZT teljes képzési kínálata, a 2024. I. félévi tervezett időpontokkal.

Szíves figyelmébe ajánljuk az alábbi, hamarosan induló képzéseinket:

  • A 2024. április 19-re meghirdetett Az irányítási rendszerek aktualitásai képzésünk célja az irányítási rendszerek kiépítésében, működtetésében, fejlesztésében, ellenőrzésében és auditálásában részt vevők felkészítése az irányítási rendszerekkel (IR) kapcsolatos szabványok változásaira, sikeres alkalmazására. Az összevont IR szinten tartó képzést elsősorban MIR/KIR/MEBIR/EgIR rendszermenedzserek, auditorok, belső auditorok és megbízottak számára ajánljuk.

A képzés időtartama: 1 nap (6 óra).

Részvételi díj: 37 000 Ft/fő + áfa.

A képzés formája: jelenléti. Helyszíne: az MSZT székháza.

Jelentkezési lap

  • A 2024. május 13–15-re meghirdetett Információbiztonsági belső auditor (IBIR BA) képzésünk, az új MSZ ISO/IEC 27001:2023 alapján, részletesen foglalkozik az új szabvány változtatásaival, bemutatja azokat az auditálási sajátosságokat, melyeket a szabványváltoztatások vonnak maguk után. A képzést ajánljuk vállalatok, szervezetek és intézmények információbiztonsági irányítási rendszerének fejlesztésében, ellenőrzésében és belső auditálásában részt vevők számára.

A képzés időtartama: 3 nap (24 óra) + vizsga.

Részvételi díj: 105 000 Ft/fő + áfa, vizsgadíj nélkül: 89 000 Ft/fő + áfa.

Jelentkezési lap

  • A 2024. május 21–23-ra meghirdetett Energiagazdálkodási belső auditor (EgIR BA) képzésünk, az MSZ EN ISO 19011:2018 és az MSZ EN ISO 50001:2019 alapján. A képzést ajánljuk az MSZ EN ISO 50001 szerinti minőségirányítási rendszert kiépítő, működtető vagy fejleszteni kívánó szervezetek irányítási rendszerének fejlesztésébe, ellenőrzésébe és belső auditálásába bevont, illetve azért felelős személyek számára.

Sikeres vizsga esetén megszerezhető: az MSZT által kiállított – Energiagazdálkodási belső auditor – oklevél, valamint a nemzetközi elismerést adó, angol nyelvű – ISO 50001 Internal Auditor – IQNET-oklevél.

A képzés időtartama: 3 nap (24 óra) + vizsga.

Részvételi díj: 112 000 Ft/fő + áfa, vizsgadíj nélkül: 96 000 Ft/fő + áfa.

Jelentkezési lap

Képzéseinkről bővebb információ honlapunkon az MSZT-Akadémia menüpont alatt a képzés adatlapján található.

Jelentkezéseiket az oktatas@mszt.hu e-mail-címre várjuk!

 

Szabó József

2024. április