ETSI kutatási konferencia: Az európai 6G kutatás hatásának maximalizálása a szabványosítás révén

Az ETSI 2023. február 6–8. között egy személyes találkozót szervez a kutatóközösség számára, hogy az iparág képviselőivel és a szabványosítási szakértőkkel együtt megvitassák a jövőbeli technológiai kutatásokat és a szabványosítási fejlesztésekkel való kapcsolatokat.

2023 elején az Intelligens hálózatok és szolgáltatások közös vállalkozás (SNS JU) elindítja az 5G/6G kutatási projektek első szakaszát, amelyek közül számos kulcsfontosságú szerepet fog játszani a következő generációs hálózatok meghatározásában. Az ETSI kutatási konferenciája tökéletes platformot biztosít ezeknek az új projekteknek, hogy bemutassák céljukat és terveiket, valamint eszmecserét folytassanak a szabványügyi szakértőkkel a szabványosítási ütemtervekről. Az SNS közös vállalkozás projektjeiről további információk itt találhatók.

Az ETSI kutatási konferenciája emellett útmutatást nyújt a kutatóknak a szabványosításba való bekapcsolódáshoz, bemutatja a szabványokba integrált kutatások sikertörténeteit és példáit, valamint jelzi a szabványügyi közösségnek, hogy hol lenne szükség kutatási hozzájárulásra a következő generációs szabványosítás előmozdításához.

A rendezvény célja, hogy lehetővé tegye a kutatók, a projektek, az ipar és a szabványügyi szakértők közötti teljes mértékben interaktív eszmecserét, amelynek általános célja az európai kutatási kezdeményezések láthatóságának növelése és az innovációtól/kutatástól a szabványokon át a globális piaci bevezetésig vezető út felgyorsítása.

A részvétel mindenki számára nyitott és ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További információk a rendezvény oldalán érhetők el:

https://www.etsi.org/events/2130-etsi-research-conference

 

Forrás: Az ETSI honlapja

 

Nagy Gábor

2023. január

Kapcsolat

Nagy Gábor​

Kapcsolódó bizottságok

MSZT/MB 850 Multimédia és távközlés

Szabványértékesítés

Vásároljon szabványt vagy szabvány jellegű dokumentumot!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!