Integrált irányítási rendszerek tanúsítása

A gyakorlati alkalmazás szempontjából az integrált irányítás azt jelenti, hogy a különböző irányítási rendszerek belesimulnak, beleintegrálódnak a szervezet általános irányítási (management) rendszerébe és ezáltal az irányítási rendszer hatásmechanizmusa egybeforr az alaptevékenységgel.

Az MSZT elsőként kezdte meg integrált irányítási auditok végrehajtását a partnereinél. Célunk ezen szolgáltatásunk nyújtásával,  hogy a partner integrált irányítási rendszerének auditját az auditorok/szakterületi szakértők szabályozott módon végezzék és dokumentálják annak érdekében, hogy az integrált irányítási rendszer megfelelő vagy nem megfelelő működését a lehető legnagyobb biztonsággal, objektív bizonyítékok alapján lehessen megítélni az érintett szabvány követelményeinek figyelembevételével.

Az integrált auditok lefolytatásában a rendszer integrációs szintjének meghatározása és az auditorcsoport összeállítása kap nagy hangsúlyt. Az audit menete nem tér el az egyes rendszerek auditjától és nem támaszt új követelményeket a tanúsítási eljárásokban. Az integrált auditok végrehajtásánál közös területek pl. képzés, belső auditok, felső vezetés felülvizsgálata, vezetőségi átvizsgálás, dokumentumok kezelése egyszer kerül auditálásra.

Az auditok hatékonysága a partneri visszajelzések alapján kiemelkedő, mivel az audit során az átfedések teljesen kiküszöbölhetőek és a partnerek számára elkészített 1 közös – az összes rendszert magába foglaló – dokumentáció (dokumentációértékelés, auditterv, auditprogram, auditjelentés) könnyen áttekinthető. 

Az irányítási rendszerszabványok HLS-struktúrájának köszönhetően a tartalmi és szerkezeti változások az integrált irányítási rendszerek kialakítását és működtetését tovább segíti.

Mit kell tennie, ha ügyfelünk szeretne lenni?

Ha érdekli cégünk ajánlata, elérhetőségeinken minden információt megkap tanúsítási menedzsereinktől, illetve egyértelmű elhatározása esetén töltse le az ajánlatkérő lapunkat, majd juttassa el hozzánk. Mi örömmel üdvözöljük ügyfeleink között, és válaszul egy testre szabott ajánlatot küldünk.

Kérdéseivel keressen bizalommal bennünket!

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot online!

Kapcsolat

Kéki Zsuzsanna
tel.: 06-1-456-6929

Szamosiné Dávid Izabella
tel.: 06-1-456-6933

Tanúsítás lépései

Tekintse meg, hogyan dolgozunk!

Általános Szerződési Feltételek