Az MSZT új ügyfele – az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsításának területén – az ACE Telecom Kft.

Az ACE Telecom Kft.  vállalati és lakossági ügyfelei részére kínál infokommunikációs megoldásokat. Szolgáltatásait – amelyek a közeljövő kihívásaira adnak választ – folyamatosan fejleszti, így gondoskodva arról, hogy ügyfeleinek ICT-rendszerei mindig naprakészek legyenek. A cég küldetése, hogy ügyfelei részére minőségi internet-, telefon- és adatközponti szolgáltatásokat nyújtson professzionális technológia alkalmazásával, illetve magas színvonalú ügyfélkiszolgálással.

A Társaság ezeknek a feladatoknak az ellátására, az MSZ ISO/IEC 27001:2014 alapján vezette be az információbiztonság-irányítási rendszert.

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága 2 felkészült auditorral végezte el az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítási auditját. Az auditcsoport munkáját, észrevételeit a szervezet hasznosnak ítélte és elfogadta. Az auditcsoport-vezető javaslata alapján 2019 áprilisában az MSZT pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.

Az audit során az auditorok erősségként az alábbiakat emelték ki: 

  • vezetői és munkatársi elkötelezettség;
  • vezetői kompetenciák;
  • munkatársak szakmai kompetenciája;
  • megfelelő biztonságtudatosság;
  • belső audit dokumentált tervezése és végrehajtása;
  • vezetőségi átvizsgálás dokumentált tervezése és végrehajtása;
  • konfigurációkezelési, hibakezelési és változáskezelési folyamatok;
  • adatközpontok fejlesztésének, illetve építésének megtervezése;
  • NETMAN fejlesztési és üzemeltetési folyamatai.

Az MSZT tanúsítványa mellett kiadott nemzetközi elismerést biztosító IQNet-tanúsítvány bizonyítja az ACE Telecom Kft. információbiztonság iránti elkötelezettségét. A tanúsítványok új üzleti lehetőségeket is hozhatnak a biztonságra kiemelt figyelmet fordító ügyfelek megnyerésével.

Az MSZT ezúton is gratulál az ACE Telecom Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres tanúsítási audithoz, további eredményes munkát kíván az információbiztonság-irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Források:

  • ACE Telecom Kft. honlapja https://acetelecom.hu
  • 2019. évi auditjelentés

Az információbiztonság-irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy Radosiczky Mártával, az MSZT Tanúsítási Titkárság tanúsítási menedzserével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2019. május

Tanúsítási szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

1082 Budapest Horváth Mihály tér 1.
Telefon: (+36)-1-456-6928
E-mail: cert@mszt.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!