Aranyoklevél kiadása az ELEKTRO PROFI Vállalkozási Kft. részére minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerének működtetésére

A Magyar Szabványügyi Testület az ELEKTRO PROFI Vállalkozási Kft.-nek aranyoklevelet adományozott minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerével kapcsolatos elkötelezettségének elismeréseként. Aranyoklevelet azok a szervezetek kaphatnak, amelyek irányítási rendszerüket kiválóan, eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat 12 éven keresztül tartják fenn a Magyar Szabványügyi Testületnél.

Az ELEKTRO PROFI Vállalkozási Kft. tevékenysége kiterjed a villamos kivitelező ipar teljes egészére, átfogóan a kis- és középfeszültségű villamos berendezésektől az épületinstalláción és komplett épületfelügyeleti rendszerek kiépítésén át az ipari automatika-rendszerek területéig.

Az ELEKTRO PROFI Vállalkozási Kft., az 1992-ben alakult cégcsoporton belüli folyamatos növekedésének köszönhetően 1994-ben önállóvá vált.

A cég minőségirányítási rendszerét 2000 óta és környezetközpontú irányítási rendszerét 2007 óta tartja fenn, és az MSZT által tanúsíttatja. Integrált irányítási rendszerüket eredményesen, magas színvonalon működtetik és folyamatosan törekednek annak fejlesztésére.
Irányítási rendszerük tanúsított alkalmazási területe:

Villamoshálózatok építése, kivitelezése, valamint szerviz és karbantartási szolgáltatás. Kis- és középfeszültségű villamos kapcsolóberendezés előállítása területén tanácsadás, gyártás, telepítés és üzembe helyezés.

A szervezet integrált irányítási rendszerének okirat-megújító auditján a Magyar Szabványügyi Testület felkészült auditora erősségként többek között az alábbi megállapításokat rögzítette:

  • vezetői és dolgozói elkötelezettség;
  • vezetőségi átvizsgálás;
  • elemzések;
  • célok és programok kitűzése, kiértékelése;
  • társadalmi felelősségvállalás.

Az auditorok javaslata alapján az MSZT 2019 májusában pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.

Az MSZT ezúton is gratulál az ELEKTRO PROFI Vállalkozási Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván az irányítási rendszere működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Aranyoklevél (MIR) Aranyoklevél (KIR)

Források:

  • 2019. évi auditjelentés
  • ELEKTRO PROFI Vállalkozási Kft. Minőségirányítási Kézikönyve

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2019. május

Tanúsítási szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

1082 Budapest Horváth Mihály tér 1.
Telefon: (+36)-1-456-6928
E-mail: cert@mszt.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!