Tájékoztató kedvezményes szabványvásárlásról

Az MSZT szakmai fórumainak befizetett résztvevői a fórum témájához kapcsolódó szabvány(ok) 1-1 példányának megvásárlása esetén kedvezményt kaphatnak. A kedvezmény kizárólag a fórumhoz meghirdetett szabványokra vonatkozik és a fórumhoz meghirdetett mértékű kedvezményre jogosít, és az adott szakmai fórum meghirdetésekor a napirendhez mellékelt Szabványmegrendelő lap kitöltésével vehető igénybe a fórumot követő 30 naptári napon belül (a konkrét dátum szerepel a megrendelőlapon).
A kedvezmény a szabványmegrendelő lapon jelzett szabványárakból kerül levonásra és a kedvezményes ár a díjbekérőn/számlán lesz feltüntetve.
A megrendelt szabvány(ok)ról az MSZT díjbekérőt küld és a vételár beérkezése után a megrendelt szabvány(oka)t a „fizetve" számlával együtt, a kiválasztott módon küldi meg.

  • Az MSZT az e-mailen rendelt szabványokat a számlázási adatoknál megadott e-mail-címre küldi.
  • Az utánvéttel megrendelt termékeket a rendelés során megadott postacímre küldjük, és a kiszállított csomag ellenértékét átvételekor, készpénzben a postásnak kell kifizetni és ebben az esetben a vételárhoz postaköltség és csomagolási költség is járul.
  • Készpénzes fizetési mód választása esetén a vásárló a számlát a Szabványboltban kapja meg a szabvány(ok) átvételekor.

A kedvezmény kizárólag az adott fórum/konferencia meghirdetésekor a napirendhez mellékelt megrendelőlapon szereplő szabványokra vonatkozik, és a megrendelőlap kitöltésével vehető igénybe, pl. a Webáruházban leadott megrendelésekre nem alkalmazható. A kedvezmény iránti igényt a Szabványmegrendelő lapon kell jelezni és legkésőbb a fórum/konferencia időpontját követő 30. napig beérkezett megrendelésekre lehet érvényesíteni.