Az MSZT új ügyfele – minőségirányítási rendszer tanúsítása területén – a ZsiKi Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Zsiki Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t (röviden: Zsiki Kft.) 2005 májusában mint családi vállalkozás hozták létre a tulajdonosok Dabason.

Kezdetben tetőfedő lemezeket forgalmaztak, illetve vállaltak kisebb kivitelezéseket, felújításokat. A fejlesztések és a megnövekedett forgalom következtében a korábbi dabasi családi telephelyről a cég 2012-ben áthelyezte központi telephelyét Szigetszentmiklósra, ahol megkezdték a termékek saját gyártását is. A gyártási folyamatok bevezetésével indokolttá vált további kiszolgáló telephelyek kialakítása. Ma már Szegeden, Kecskeméten, Pécsett és Solton is folytatnak értékesítési tevékenységet a vevői kör minél hatékonyabb kiszolgálására érdekében.

A Zsiki Kft. vezetősége – a társaság hosszú távú gazdaságos működésének biztosítása mellett – alapvető céljának tekinti az MSZ EN ISO 9001:2015 előírásai szerint kiépített minőségirányítási rendszer bevezetését, működtetését, tanúsíttatását és eredményességének folyamatos fejlesztését.

A minőségirányítási rendszer célja a vállalat teljesítményének javítása az ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében, az érdekelt felek elégedettségének növelése a követelményeknek való megfelelés során és a megfelelő jogszabályok és előírások betartása révén.

A Magyar Szabványügyi Testület a tanúsítási auditot két szakaszban két jól felkészült és kompetens auditorral folytatta le.

A szervezet minőségirányítási rendszerének alkalmazási területe:

cserepeslemez, trapézlemez, illetve kiegészítők tervezése, gyártása és forgalmazása, valamint szendvicspanelek forgalmazása.

A tanúsítási audit során erősségként többek között az alábbi megállapítások kerültek rögzítésre:

  • a vezetőség minőség iránti elkötelezettsége;
  • a vezetőség által megteremtett családias munkahelyi légkör;
  • a munkatársak és a vezetőség közötti kölcsönös bizalom;
  • a munkatársak minőségtudata, valamint a felső vezetés és a szervezet iránti lojalitása.

Az auditorok javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott 2019 januárjában a tanúsítási audit kapcsán a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítvány kiadására vonatkozólag.

Az MSZT ezúton is gratulál a Zsiki Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván az irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Források:

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy Szamosiné Dávid Izabellával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2019. február