Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 164969
Hivatkozási szám MSZ 157:2017
Cím A méz érzékszervi vizsgálata
Angol cím Sensory analysis of honey
ICS 67.180.10 Cukor és cukortermékek
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület Ez a szabvány az étkezési célokat szolgáló méz érzékszervi vizsgálatának feltételeit és módszereit írja elő. Nem tárgya a szabványnak az ipari felhasználásra alkalmas vagy élelmiszerekben összetevőként további feldolgozásra kerülő méz (sütő-főző méz).
Az érvényesség kezdete 2017-05-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok) MSZ 157:1982
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 733201 byte)
oldalszáma 50 oldal; XY kategória
ára Nettó: 14950 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 15697.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 18986.5 Ft