Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 154220
Hivatkozási szám MSZ EN 15948:2012
Cím Gabonafélék. A nedvesség és a fehérje meghatározása. Közeli infravörös spektroszkópiás módszer az egész magokra
Angol cím Cereals. Determination of moisture and protein. Method using Near-Infrared-Spectroscopy in whole kernels
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This European Standard defines a routine method for the determination of moisture and protein in whole kernels of barley and wheat using a near-infrared spectrophotometer in the constituent ranges: for wheat: - moisture content minimum range from 8 % to 22 %; - protein content minimum range from 7 % to 20 %. for barley: - moisture content minimum range from 8 % to 22 %; - protein content minimum range from 7 % to 16 %. This European Standard describes the modalities to be implemented by the supplier (5.3 and 5.4) and the user of the method.
Az érvényesség kezdete 2012-08-01
A visszavonás napja 2015-08-01

További adatok
Forrás idt EN 15948:2012
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok) MSZ EN 15948:2015
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 592445 byte)
oldalszáma 21 oldal; L kategória
ára Nettó: 8020 Ft
Bruttó:
formátumtól függetlenül (27% Áfával): 10185.4 Ft