Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 150810
Hivatkozási szám MSZ EN ISO 6887-5:2010
Cím Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 5. rész: A tej és tejtermékek előkészítésének specifikus szabályai (ISO 6887-5:2010)
Angol cím Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2010)
ICS 07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület ISO 6887-5:2010 specifies rules for the preparation of samples of milk and milk products and their suspension for microbiological examination when the samples require a different preparation from the general methods specified in ISO 6887-1. ISO 6887-1 defines the general rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. ISO 6887-5:2010 excludes preparation of samples for both enumeration and detection test methods where preparation details are specified in the relevant International Standards. ISO 6887-5:2010 is applicable to: milk and liquid milk products; dried milk products; cheese; casein and caseinates; butter; ice-cream; custard, desserts and sweet cream; fermented milk and sour cream; and milk-based infant foods.
Az érvényesség kezdete 2010-12-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt ISO 6887-5:2010; idt EN ISO 6887-5:2010
Helyettesített szabvány(ok) MSZ EN ISO 8261:2002
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 609

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 382496 byte)
oldalszáma 17 oldal; J kategória
ára Nettó: 6930 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 7276.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 8801.1 Ft