Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 001818
Hivatkozási szám MSZ 5874-7:1982
Cím Húskészítmények vizsgálati módszerei. Kloridtartalom meghatározása
Angol cím Test methods of meat products. Determination of chloride content
ICS 67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1983-02-01
A visszavonás napja 2000-10-01

További adatok
Forrás eqv ISO 1841:1981
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok) MSZ ISO 1841-1:2000
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 606

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 1007302 byte)
oldalszáma 5 oldal; C kategória
ára Nettó: 4080 Ft
Bruttó:
formátumtól függetlenül (27% Áfával): 5181.6 Ft