Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 172408
Hivatkozási szám MSZ EN ISO 20976-1:2019
Cím Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Az élelmiszertermékek és takarmányfélék "challenge" tesztjeire vonatkozó követelmények és irányelvek. 1. rész: "Challenge" tesztek a növekedési potenciál, a lappangási idő és a maximális növekedési sebesség vizsgálatára (ISO 20976-1:2019)
Angol cím Microbiology of the food chain. Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products. Part 1: Challenge tests to study growth potential, lag time and maximum growth rate (ISO 20976-1:2019)
ICS 07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This document specifies protocols for conducting microbiological challenge tests for growth studies on vegetative and spore-forming bacteria in raw materials and intermediate or end products. The use of this document can be extended to yeasts that do not form mycelium.
Az érvényesség kezdete 2019-08-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt ISO 20976-1:2019; idt EN ISO 20976-1:2019
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály 882/2004/EK a takarmány- és élelmiszerjog, valamint az állat-egészségügyi és az állatok kíméletére vonatkozó szabályok követelményeinek történő megfelelés ellenőrzésének biztosítása céljából végrehajtott hatósági ellenőrzésekről (FEED03)
Műszaki Bizottság MSZT/MB 609

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 1460607 byte)
oldalszáma 37 oldal; R kategória
ára Nettó: 10720 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 11256.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 13614.4 Ft