Szabványkereső
Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés: ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés
Alapadatok | |
---|---|
Dokumentumazonosító | 168753 |
Hivatkozási szám | MSZ ISO 2917:2018 |
Cím | Hús és húskészítmények. pH-mérés. Referencia-módszer |
Angol cím | Meat and meat products. Measurement of pH. Reference method |
ICS | 67.120.10 Hús és hústermékek |
A szabvány nyelve | magyar |
Alkalmazási terület | Ez a nemzetközi szabvány mindenféle hús- és hústermékek pH-mérésének referencia-módszerét határozza meg, beleértve a baromfit is. A módszer homogenizálható termékekre, továbbá bármilyen módon bontott hasított állati részekre, darabolt vagy darabolatlan hús roncsolásmentes vizsgálatára egyaránt alkalmazható. |
Az érvényesség kezdete | 2018-09-01 |
A visszavonás napja |
További adatok | |
---|---|
Forrás | idt ISO 2917:1999 |
Helyettesített szabvány(ok) | |
Helyettesítő szabvány(ok) | |
Módosítás(ok) (külön szabványként) | |
SZK-közlemények | |
Kapcsolódó európai jogszabály | |
Műszaki Bizottság | MSZT/MB 603 |
Kereskedelmi adatok | |
---|---|
A szabvány | |
kapható formátuma | papír, PDF-fájl (a fájl mérete: 126861 byte) |
oldalszáma | 8 oldal; D kategória |
ára | Nettó: 4690 Ft Bruttó: papírformátum esetén (5% Áfával): 4924.5 Ft elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 5956.3 Ft |