Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 168753
Hivatkozási szám MSZ ISO 2917:2018
Cím Hús és húskészítmények. pH-mérés. Referencia-módszer
Angol cím Meat and meat products. Measurement of pH. Reference method
ICS 67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület Ez a nemzetközi szabvány mindenféle hús- és hústermékek pH-mérésének referencia-módszerét határozza meg, beleértve a baromfit is. A módszer homogenizálható termékekre, továbbá bármilyen módon bontott hasított állati részekre, darabolt vagy darabolatlan hús roncsolásmentes vizsgálatára egyaránt alkalmazható.
Az érvényesség kezdete 2018-09-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt ISO 2917:1999
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 126861 byte)
oldalszáma 8 oldal; D kategória
ára Nettó: 4690 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 4924.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 5956.3 Ft