Szabványkereső
Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés: ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés
Alapadatok | |
---|---|
Dokumentumazonosító | 164969 |
Hivatkozási szám | MSZ 157:2017 |
Cím | A méz érzékszervi vizsgálata |
Angol cím | Sensory analysis of honey |
ICS | 67.240 Érzékszervi vizsgálat 67.180.10 Cukor és cukortermékek |
A szabvány nyelve | magyar |
Alkalmazási terület | Ez a szabvány az étkezési célokat szolgáló méz érzékszervi vizsgálatának feltételeit és módszereit írja elő. Nem tárgya a szabványnak az ipari felhasználásra alkalmas vagy élelmiszerekben összetevőként további feldolgozásra kerülő méz (sütő-főző méz). |
Az érvényesség kezdete | 2017-05-01 |
A visszavonás napja |
További adatok | |
---|---|
Forrás | |
Helyettesített szabvány(ok) | MSZ 157:1982 |
Helyettesítő szabvány(ok) | |
Módosítás(ok) (külön szabványként) | |
SZK-közlemények | |
Kapcsolódó európai jogszabály | |
Műszaki Bizottság | MSZT/MB 603 |
Kereskedelmi adatok | |
---|---|
A szabvány | |
kapható formátuma | papír, PDF-fájl (a fájl mérete: 733201 byte) |
oldalszáma | 50 oldal; XY kategória |
ára | Nettó: 14950 Ft Bruttó: papírformátum esetén (5% Áfával): 15697.5 Ft elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 18986.5 Ft |