Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 159339
Hivatkozási szám MSZ EN 13805:2015
Cím Élelmiszerek. Nyomelemek meghatározása. Nyomás alatti feltárás
Angol cím Foodstuffs. Determination of trace elements. Pressure digestion
ICS 67.050 Élelmiszertermékek vizsgálatának és elemzésének általános módszerei
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This European Standard specifies a method for the pressure digestion of foodstuffs intended for the determination of elements. This method has been collaboratively tested in combination with atomic absorption (flame, electrothermal (ET), hydride, cold-vapour) techniques and ICP-MS. Other techniques such as e.g. ICP-OES, voltammetry or atomic fluorescence can be used in combination with this European Standard.
Az érvényesség kezdete 2015-01-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 13805:2014
Helyettesített szabvány(ok) MSZ EN 13805:2002
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 439967 byte)
oldalszáma 13 oldal; G kategória
ára Nettó: 6050 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 6352.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7683.5 Ft