Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 155368
Hivatkozási szám MSZ EN 16466-3:2013
Cím Ecet. Az ecetsav és a víz izotópelemzése. 3. rész: A borecet víztartalmának ^18ˇO-IRMS-elemzése
Angol cím Vinegar. Isotopic analysis of acetic acid and water. Part 3: ^18ˇO-IRMS analysis of water in wine vinegar
ICS 67.220.10 Fűszerek és ízesítők
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This European Standard specifies an isotopic method to control the authenticity of wine vinegar. This method is applicable on wine vinegar in order to characterise the 18O/16O ratio of water, and allows differentiating wine vinegar from vinegars made from raisins or alcohol vinegar. NOTE The Oxygen 18 isotopic analysis of water from vinegar is based on a similar method already normalised for wine analysis [2].
Az érvényesség kezdete 2013-05-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 16466-3:2013
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 385794 byte)
oldalszáma 11 oldal; F kategória
ára Nettó: 5520 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5796.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7010.4 Ft