Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 155367
Hivatkozási szám MSZ EN 16466-2:2013
Cím Ecet. Az ecetsav és a víz izotópelemzése. 2. rész: Az ecetsav ^13ˇC-IRMS- elemzése
Angol cím Vinegar. Isotopic analysis of acetic acid and water. Part 2: ^13ˇC-IRMS analysis of acetic acid
ICS 67.220.10 Fűszerek és ízesítők
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This European Standard specifies an isotopic method to control the authenticity of vinegar. This method is applicable on acetic acid of vinegar (from cider, alcohol, wine, etc.) in order to characterise the botanical origin of acetic acid and to detect adulterations of vinegar using synthetic acetic acid or acetic acid from not allowed origin (together with the method described in EN 16466-1). The isotopic analysis of the extracted acetic acid by 13C-IRMS is based on a similar method already normalised for wine analysis [2].
Az érvényesség kezdete 2013-05-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 16466-2:2013
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 375451 byte)
oldalszáma 11 oldal; F kategória
ára Nettó: 5520 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5796.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7010.4 Ft