Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 155366
Hivatkozási szám MSZ EN 16466-1:2013
Cím Ecet. Az ecetsav és a víz izotópelemzése. 1. rész: Az ecetsav ^2ˇH-NMR-elemzése
Angol cím Vinegar. Isotopic analysis of acetic acid and water. Part 1: ^2ˇH-NMR analysis of acetic acid
ICS 67.220.10 Fűszerek és ízesítők
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This European Standard specifies an isotopic method to control the authenticity of vinegar. This method is applicable on acetic acid of vinegar (from wine, cider, agricultural alcohol, etc.) in order to characterise the botanical origin of acetic acid and to detect adulterations of vinegar using synthetic acetic acid or acetic acid from a non-allowed origin (together with the method described in EN 16466-2). The isotopic analysis of the extracted acetic acid by 2H-NMR is based on a similar method already normalised for wine analysis [2]. This European Standard is not applicable to complex matrices made with vinegar as an ingredient, such as balsamic vinegar.
Az érvényesség kezdete 2013-05-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 16466-1:2013
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 359742 byte)
oldalszáma 12 oldal; F kategória
ára Nettó: 5520 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5796.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7010.4 Ft